Strona 1 z 1

Vista bład!

PostWysłany: 08 Mar 2010, 18:52
przez kominekl
Witam!

Mam problem. Otóż chce włączyć wideo, ale odtwarza mi tylko dźwięk z tego wideo, a obrazu ni w ząb. Wcześniej jednak w tym samym programie, bez wprowadzania żadnych zmian działało mi to wideo razem z dźwiękiem. Co mogę zrobić. Podkreślam, że to Vista.

Re: Vista bład!

PostWysłany: 08 Mar 2010, 18:56
przez mateo8898
Kodeki zainstalowane??? Jeśli nie to zainstaluj np. te -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... fdshow.php

Re: Vista bład!

PostWysłany: 08 Mar 2010, 18:58
przez kominekl
Co jeszcze??? Wcześniej działało. To kodeki się same osunęły?

Re: Vista bład!

PostWysłany: 08 Mar 2010, 19:02
przez mateo8898
A skąd mam wiedzieć, co się z nimi stało. Jeśli jakieś posiadasz zainstalowane to je odinstaluj i zainstaluj np. te które podałem.

Re: Vista bład!

PostWysłany: 08 Mar 2010, 19:04
przez kominekl
A co sądzisz o K-lite mega codec pack? Stwierdziłem, że może jakiś element kodeków się zniszczył na przykład przez instalacje poprawki Windowsa. Co o tym sądzisz?

Re: Vista bład!

PostWysłany: 08 Mar 2010, 22:33
przez mateo8898
Trudno powiedzieć co się stało, to wygląda na problem z kodekami, więc je przeinstaluj. Może być K-Lite.