Strona 1 z 1

torent zamula mi neta ?

PostWysłany: 22 Lip 2008, 21:03
przez rafi6233
witam od jakiegoś czasu jak używam utorenta to przy sciąganiu zamula mi neta do tego że kasperski nie może pobrać aktualizacji ale dzieje się to tylko kiedy poprzez utorenta sciągam pliki co może być przyczyną

PostWysłany: 22 Lip 2008, 23:25
przez BialyProblemiasz
odpowiedz jest prosta pobierasz pliki i utorrent zabiera wielka szybkosc :wink: :wink: :wink: a w ogole to jaka masz szybkosc internetu???

ok

PostWysłany: 23 Lip 2008, 16:31
przez rafi6233
szybkosc mam 1 mb stabilna predkosci

PostWysłany: 23 Lip 2008, 17:20
przez LucaS
Ustaw sobie limit prędkości ściagania na np 100KB/s to wtedy na reszte (surfowanie po necie) zostanie ci 28KB/s a to juz spokojnie starczy na wszystko.

PostWysłany: 23 Lip 2008, 17:25
przez murarz777
To co napisał Lucas + Cfospeed u mnie jak sciągam torenty to wszystkie jest spoko tzn moge surfowac po necie i sciagac torenty bez zadnego problemu
Link
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Speed.html

Re: Dupa tam

PostWysłany: 22 Paź 2008, 15:12
przez marcinio21
murarz777 napisał(a):To co napisał Lucas + Cfospeed u mnie jak sciągam torenty to wszystkie jest spoko tzn moge surfowac po necie i sciagac torenty bez zadnego problemu
Link
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Speed.html


Witam, jak ściągam z qtorrenta to zamula mi do tego stopnia, że strona ładuje się... 2-4 min.

A co do ustawienia szybkości tzn. upload/download nie ma znaczenia, trzeba ustawić jakoś porty :558:
:|

Re: torent zamula mi neta ?

PostWysłany: 22 Paź 2008, 17:16
przez Bolo92
Sru tu tu tu :D Jak to dzisiaj robiliśmy komiks na przedmiocie.
Upload/Downlaod w tym przypadku, a porty jak masz nieprzekierowane to wolniej ściagasz poprostu bo mniej źródeł.

Re: torent zamula mi neta ?

PostWysłany: 22 Paź 2008, 17:34
przez VampirLord
cfos może pomuc doradzam też zwiększyć przepustowność łącza w narzędziach administracyjnych