Strona 1 z 1

µTorrent Nie chce połączyć mi z seedami...

PostWysłany: 07 Gru 2008, 00:06
przez hubix
Mam µTorrent, chce sobie sciagnac gierke a tu nie łączy mi z seedami(a pokazuje mi że seedy są).
Wcześniej tego problemu nie miałem. A zaczęło się tak, że ściągałem coś i zabrakło prądu, po chwili odpalam kompa włączam µTorrent i nie łączy ani z seedami ani z perrami.
Wie ktoś może jak to naprawić?

P.S załączam ss'a: http://img56.imageshack.us/my.php?image=beztytuukx8.png

Re: µTorrent Nie chce połączyć mi z seedami...

PostWysłany: 20 Gru 2008, 20:55
przez huber2t
Próbowałeś przeinstalowac program?

Re: µTorrent Nie chce połączyć mi z seedami...

PostWysłany: 25 Gru 2008, 02:20
przez tez
A jaki masz internet ? może Twój uslugodawca poblokował Ci porty p2p ?

Re: µTorrent Nie chce połączyć mi z seedami...

PostWysłany: 27 Gru 2008, 13:32
przez fastman92
Spróbuj zainstalowac BitComet. Może masz zablokowane porty przez ISP oprócz kilku podstawowych 80, 20, 21 itp. ? Dziwne ale ja też mając zablokowane porty mnie pobierać z torrentow ale z ograniczona prędkością 30 KB/s.

Re: µTorrent Nie chce połączyć mi z seedami...

PostWysłany: 27 Gru 2008, 22:38
przez buzu
Zrób tak jak napisał huber2t.Do tego ściągnij ponownie odpowiednie pliki<torrrent> (te które akurat śmigały i zdechły) odpal i...albo zasysaj od nowa... albo do lokalizacji wcześniej wybranych(tam gdzie ściągało się wcześniej)

Re: µTorrent Nie chce połączyć mi z seedami...

PostWysłany: 28 Gru 2008, 11:57
przez destyny
A możesz mi powiedzieć z jakiego torrentu chcesz to ściągnąć? Może problem leży w konfiguracji programu...?

Jeśli np. jest to PT to konfiguracja programu powinna wyglądać tak:
Image


Pozdrawiam.