Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
11 Cze 2005, 15:37
witam,
w akcie desperacji pisze na waszym forum, miło by było jakby ktos mi pomógł.
mam jakiegos virusa nie znam sie na tym dobrze ale nie moge zmienic strony startowej, mam cos w rodzaju cool web search. skanowałem juz roznymi antywirami antyspywarami ale nic nie pomaga:(((((
nie mam zadnego firewalla, moze przez to ????
jak cos wiecie to pomozcie!!!!! juz trace wszystkie nerwy do tego kompa...
pozdr
11 Cze 2005, 15:54
awaryjny z obsługa sieci!!Mks online!!:D a jak nie to spywaredoctor !!
11 Cze 2005, 16:08
dawidek nie mieszaj mu w bani=)
Używj CWShredera on powinien pomóc! Potem sam sobie ustaw strone startową =)
11 Cze 2005, 16:11
ad-aware 1.06 z działu bezp. pomoze no i jak kolega mówi skaer mks online pozdro
11 Cze 2005, 22:47
niestety CWShreder nie pomógł, nic nie wykrywa:( skanowałem to dziesiątkiami antywirusami i nic nie pomaga. cały czas mam strone cool web search i wyskakuja jakies badziewne okienka:(
dzieki za dotychczasową pomoc i jest jakas alternatywa ???
11 Cze 2005, 23:28
miałem podobne problemy co ty i w akcie desperacji odinstalowałem karte sieciowa i zainstalowałem ją jeszcze raz i narazie już 5 miesiąc nie mam żadnych problemów sprubój może takiego rozwiązania może pomoże mojemu kąpowi pomogło
):):)
12 Cze 2005, 00:39
Jędrzej napisał(a):miałem podobne problemy co ty i w akcie desperacji odinstalowałem karte sieciowa i zainstalowałem ją jeszcze raz i narazie już 5 miesiąc nie mam żadnych problemów sprubój może takiego rozwiązania może pomoże mojemu kąpowi pomogło
):):)
jestem kompletnie zielony jesli chodzi o instalacje kart sieciowych itp:(
moja strona startowa to coś takiego:
http://195.95.218.172/index.php
explorer nie reaguje na niektore adresy, wyskakują okienka i jakies pliki do sciagania. da sie cos z tym zrobic czy tylko format c ???
pozdr
12 Cze 2005, 01:02
Najlepiej ten program co Ci dałem=) Też kiedyś to miałem i on mi to zlikwidował =) Polecam!!
12 Cze 2005, 10:37
fast_raider napisał(a):Najlepiej ten program co Ci dałem=) Też kiedyś to miałem i on mi to zlikwidował =) Polecam!!
niestety link do tego programu ktory podales nie dziala:(
w ogole nie moge wchodzic na wszystkie strony, np nie otwieraja mi sie wszystkie fora, itp.
12 Cze 2005, 10:38
jak mozesz jakoś śmigać po necie to zrób tak :
podczas włączania się kompa wciśnij F8 i uruchom system w trybie awaryjnym i z obsługą sieci. Zeskanuj MKS VIR ONLINE odstepny jest na
www.instalki.pl po lewej stronie i jeszcze ściągnij sobie Ad-Aware 1.06 dostępny również na instalkach w dziale bezpieczeństwo
12 Cze 2005, 12:20
To podaj e-mail to Ci go prześle =)
12 Cze 2005, 14:26
helo ludziska!
zabiłem w koncu tego virusa za pomoca skanowania wszystkimi mozliwymi programami, kasacja plików zainfekowanych i instalacja mozilla firefox itp. wielkie dzieki za wasza pomoc napewno sie przydała
jak jeszcze cos mi sie przytrafi to tu nastukam jeszcze;)
pozdro!
12 Cze 2005, 16:35
CWShredder dzial bezpieczenstwo
http://www.instalki.pl
To tak, na sam koniec
.