TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ja jask otwieram strone to wyświetla mi sie: We’re sorry, but there is no Microsoft.com Web page that matches your entry. It is possible you typed the address incorrectly, or the page may no longer exist. You may wish to try another entry or choose from the links below, which we hope will help you find what you’re looking for.
z tego co ja czekałem to MS rozdaje za darmo te Windows Vista ultimate po to aby przetestowac to na zwykłych uzytkownikach i zabezpieczenia róznego rodzaju. I z tego co wiem to windows za kazdy bład czy utrudnienia(wykrycie) płaci jakąs sumke do kogos kto to znajdzie.