Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

wakacje co jak i gdzie ??

22 Cze 2005, 12:59

piszcie gdzie kiedy i dlaczego tak krótko ja tam na weselicho a później może nad morze :) albo mazurki?? kto wie

22 Cze 2005, 13:02

Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, Praca, ... a później może na chilkę nad morze :)

22 Cze 2005, 13:21

ja jade na mazury domki z drewna układac :)

nawet niezle mi bedą płacic

ach.....miejscowosc w której bede to such rzeczka jesli ktos bedzie niedaleko to mozemy sie styknoą pogadac,wypic cus ;)

tel..podam jesli beda chcetni na pw

22 Cze 2005, 21:09

ja w tym roku nigdzie może tylko się do babci wpadnie a potem może na tydzień do morza

22 Cze 2005, 22:51

No ja mam całe wakacje już zaplanowane co do dnia:D

od 27 czerwca do 27 lipca jadę do Kołobrzego pracować jako recepcjonista
od 28 czerwca do 14 sierpnia siedzę na osiedlu z kumplami i popijam piwo, wieczorem posiedze na necie
od 15 sierpnia do 25 sierpnia jadę na jezioro z dziewczyną i kumplami
28 sierpnia składam podanie na studia w drugim naborze;D

23 Cze 2005, 09:37

ni ja jeszcze nie wiem czy będę miał wakacje :cry: wszystko zależy czy mnie przyjmą do Technikum na informatykę lub do liceum na zarządzanie informacją :? wszystko roztrzygnie się 1 lipca buuu

23 Cze 2005, 16:08

A ja 1 lipca jede so Szwecji i wracam 20 sierpnia. Potem zostaje na mazurkach.Na wrzesien jade do szkoly... :(

25 Cze 2005, 21:19

Ja zdaję się na los w te wakacje! Zobaczymy, gdzie mnie los zaprowadzi. A jak będzie nudno, to wsiadam do pociągu, nie dbam o bagaż i bilet:) I jadę przed siebie! Polecam każdemu! A powrotem do rzeczywistości się nie przejmuję...;)
Wyślij odpowiedź