TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Warcraft 3 FT - BattleNet

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Warcraft 3 FT - BattleNet

Postprzez WeGi » 31 Sty 2007, 20:02

PostUA:

Witam

Czy znacie może jakies serwery prywatne ( najlepiej bezpłatne ) na którym można pograć w w3 ft ? Bo ten na którym grałem jest narazie OFFLINE :?
Z góry thx za info

Pozdro :grin:
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
YouAndMeTogether :*
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Gru 2006, 20:34
Miejscowość: Nowy Sącz

Postprzez ethos » 16 Lut 2007, 13:48

PostUA:

stary to ty chesz grac w w3 ft przez jakies serwy????
ethos
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Lut 2007, 19:21
Miejscowość: to wiedzialeś ???

Postprzez WeGi » 16 Lut 2007, 19:42

PostUA:

Np. www.eurobattle.net .. Nie wiem do końca czy to sie serwer nazywa ale chyba wiesz o co mi chodzi ? :roll:
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez ethos » 17 Lut 2007, 22:37

PostUA:

stary to nie jest serwer tak mi sie zdaje . Ty chcesz grac w WOW czy war3 reigin of chaos lub the frozen throne . Jesli war3 to do tego nie trzeba serwerow potrzebne ci jest tylko lacze internetowe nie mnniejsze niz 28kbps . battel.net jest sam w sobie serwerem i tam mozesz przeciez grac , tyle
ale jesli sie myle to masz link do polskiej wersi tego forum moze tam ci odpowiedza na towje pytnanie
http://eurobattle.net/forumdisplay.php?f=1
ethos
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez WeGi » 18 Lut 2007, 13:09

PostUA:

ethos napisał(a):stary to nie jest serwer tak mi sie zdaje . Ty chcesz grac w WOW czy war3 reigin of chaos lub the frozen throne . Jesli war3 to do tego nie trzeba serwerow potrzebne ci jest tylko lacze internetowe nie mnniejsze niz 28kbps . battel.net jest sam w sobie serwerem i tam mozesz przeciez grac , tyle
ale jesli sie myle to masz link do polskiej wersi tego forum moze tam ci odpowiedza na towje pytnanie
http://eurobattle.net/forumdisplay.php?f=1

Napisałem wyraźnie Warcraft 3 TFT A pytam sie czy jest jakiś inny 'sam w sobie serwer' niż www.eurobattle.net
ComeOnNow
LetsGoWhereNobodyKnows
YouAndMeAlone
Awatar użytkownika
WeGi
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez ethos » 18 Lut 2007, 15:02

PostUA:

wiesz co powiem ci cos takiego jest taki serw Xpam ale to jest serw dla kogos kto ma kopie gry [z tego co slyszalem i nigdy sam na nim nie gralem ] nie wiem jak zabardzo przejsc na tego xpama dalem ci tam link to jest polskie forum odnosnie wara wejdz tam a napewno ktos ci pomoze
ethos
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]