TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Waring System ;)

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Waring System ;)

Postprzez Maciak Plock » 28 Sie 2007, 03:12

PostUA:

Na kilku forach widziałem coś w stylu
Waring System
Polegało to na tym iż ostrzeżenie/Pochwałę mógł dawać użytkownik 2 użytkownikownikowi/modowi/adminowi
Bez względu czy pisze temat czy nie mógł znaleźć użytkownika i dać mu po prostu ostrzeżenie/pochwałę
Lecz system waring (Procentowy) "%" mógł dawać tylko moderator i administrator... 100%=ban myślę ze było by to bardzo przydatne... Lecz pewnie "Nie do spełnienia" :)

Na przykład... za offtopic w 1 poście było by przyznawane ok 10%
Za spam 20%
Za warez linki 30% itd...
Każdy użytkownik mógł by dać po 1 "Punkcie" (pochwała/ostrzeżenie) drugiemu użytkownikowi... lecz jeśli chodzi o Banicję to liczyły by się TYLKO "%"
Nobo czemu użytkownik taki jak Lukas Ma mieć 4 ostrzeżenia za regulamin... a nie "%" myślę ze od użytkowników miał by może 2 ostrzeżenia i pochwał huhu...
Widziałem już ten system na innych forach i sprawuje się bardzo dobrze...

@Offtopic xD
Zbierałem się i zbierałem na różne propozycje chciałem wypisać wszystkie w 1 topic'u ale jak przychodzi mi namyśl 1 to zapominam te 2 to bede pisać tak po kolei co mi przyjdzie... oczywiście tylko te "ciekawe" propozycje.
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez zYGuś » 28 Sie 2007, 12:42

PostUA:

ciekawe, ale i tak nie wypali :) swoją drogą ja bym dał bear moda ;)
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez nawrok888 » 28 Sie 2007, 12:57

PostUA:

ciekawe...mi sie ten system podoba i myśle że by sie sprawdził na tym forum...z tym bear modem też nie jest głupi pomysł...widziałem na innych forach i sie sprawdzał...

elo pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez pp3088 » 28 Sie 2007, 13:09

PostUA:

Kolejny niepotrzebny bajer.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez LucaS » 28 Sie 2007, 13:25

PostUA:

pp3088 napisał(a):Kolejny niepotrzebny bajer.

Tez tak sądze. Po co inni uzytkownicy mieliby dawać innym ostrzeżenia jak i tak żeby dostać bana musiałyby być ostrzeżenie (te procenty) od adminow/modow...

Chyba, ze źle zrozumiałem.

:P
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Mefisto » 28 Sie 2007, 18:48

PostUA:

Wiele ludzi dostało by niesłusznie ostrzeżenia od neokids i admini by mieli trochę roboty żeby to usunąć, a i tak wiele ludzi by pewnie było poszkodowanych...
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]