Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Wasza opinia o sieci Orange

08 Sie 2014, 18:56

Witam myśle nad przejściem z abonamentu w T-mobile do Orange.chciałbym poznać wasza opinie o tej sieci,pamiętam ze wcześniej byl u nich problem z zasiegiem.Zgóry dziękuje :grin:

Re: Wasza opinia o sieci Orange

09 Sie 2014, 09:17

Ja jestem w usłudze Orange dla firm i chwalę sobie wszystko, z zasięgiem w miastach nie ma żadnego problemu.

05 Sty 2015, 00:36

No ja nie mam dobry opinii, moja siostra ma abonament w Orange, i miesiąc w miesiąc ma problem z opłaceniem rachunku ponieważ ich nie wysyłają, siostra dzwoni nikt nic nie wie bo operatorzy infolinii są nie przyjemni, musi udać się do placówki, miła panienka mówi że zmieni w systemie i tak to już trwa prawie rok.

01 Lut 2015, 00:19

Kilka lat temu uciekłam z Orange takie kity wciskają ludziom,że głowa mała co potwierdza moja koleżanka,która całkiem nie dawno zatrudniła się w owej firmie na słuchawkę. Wiem,że w każdej sieci dzieje się to samo - naciąganie. Jeśli chodzi o zasięg polecam starego Plusa.

10 Lut 2015, 15:17

Ja mam telefon w orange i jestem zadowolona, dostałam zniżkę na abonament za połączenie usług, bo mam też TV i internet, wyszło tej zniżki 55 zł, a jeszcze dodatkowo dostałam obniżenie abonamentu;)

22 Lut 2015, 10:07

A jak tam w orange działa internet mobilny? Szybki jest? Chodzi mi o opcję z LTE.
Ostatnio edytowany przez bordek 27 Lip 2016, 07:29, edytowano w sumie 2 razy

09 Mar 2015, 17:52

Ja lata temu uciekłem do innego operatora i uważam, że to najlepsze co mogłem zrobić.

19 Mar 2015, 11:27

Ja jestem w Orange już od 10 lat. Szału ogólnie nie ma, ale te firmę cechuje stabilność, która dla mnie jest najważniejsza.
Zablokowany temat