Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

06 Sie 2008, 18:51

kamuflasz napisał(a):)
Azja - historia i kultura przede wszystkim

azjatki :roll: :lol:

a tak to muzyka(glownie pop i techno), sport(pilka nozna, rowery), film, dziewczyny, komputery

to by bylo na tyle(chyba :P) ;)

06 Sie 2008, 21:44

komputery, film (to chyba widać po moich zagadkach ;]), trochę motoryzacja, ekonomia, marketing, sport, muzyka (HH :580: ), teraz trochę kulinaria (bo robię w pizzerii ;]) no i oczywiście :564: a także to, co ma Kamel w podpisie ;]

08 Sie 2008, 04:34

Witam

ostatnimi czasy pochłonęło mnie bukmacherstwo staram się również rozwijać w kierunku marketingu internetowego ale nie mogę powiedzieć, że jest to moje hobby raczej pomysł na życie.

Interesuję się również komputerami, niestety aktualnie nie mam zbyt wiele czasu, praca, praca, ale mam nadzieję, że jak wrócę do Polski to uda mi się podszkolić w tych dziedzinach.

Jeżeli chodzi o bukmacherstwo to jest to świetny sposób na zarabianie pieniędzy, a przy okazji moja pasja.

Pozdrawiam wszystkich %-)

15 Sie 2008, 16:51

Komputer bo lubię wiedzieć o nim co się da :D
Prawie co dzień robię sobie wieczór filmowy bo kocham kino :grin:
Psy to też moje hobby.
Woda:pływanie wszystkim i niczym :D

15 Sie 2008, 22:33

nawrok888 napisał(a):komputery, film (to chyba widać po moich zagadkach ;]), trochę motoryzacja, ekonomia, marketing, sport, muzyka (HH :580: ), teraz trochę kulinaria (bo robię w pizzerii ;]) no i oczywiście :564: a także to, co ma Kamel w podpisie ;]
Kompy teraz filmy zawsze muzyka tez od teraz HH rzadko piwko, papierosy, ziolko zadzi i jak wroce do Poland to bede uczyl sie gry na gitarze basowej i to na tyle :D .

17 Sie 2008, 00:24

Moje auto-> powolne modyfikacje
Komputery
Sport (ale tylko w TV ze względu na brak czasu)
kiedys była jeszcze gra MU ON-LINE....ojj 2lata dziennie po dobrych kilka godzin

17 Sie 2008, 08:14

Alvarees napisał(a):kiedys była jeszcze gra MU ON-LINE....ojj 2lata dziennie po dobrych kilka godzin

Dark Star MU Online :) ? Hyhy też grałem ale nie za długo, gierka fajna a nawet rzekłbym bardzo fajna.

17 Sie 2008, 09:10

ja grałem na PSYCHIC DOOM 97d i potem MONSTER MU...

20 Sie 2008, 23:49

moje to : Gra w piłkę nożną i kompy gry czasami na ps2 zagram ;d

21 Sie 2008, 00:19

scripting w pawnie, muzyka(tylko O.S.T.R), komputery, rowery, psy, sport, samochody i to co kazdy - dobre piwo :grin:

Re: Wasze hobby

23 Lis 2017, 23:31

Ja jako takiego nie mam, no chyba że granie w gry wojenne można do tego zaliczyć, moja żona natomiast kupuje takie oto cuda [link został usunięty] i dzierga sobie. Powiem Wam fajne rzeczy, szale, kominy, nawet takie małe buciki niechodni robiła dla znajomej córeczki z pracy.

24 Lis 2017, 17:46

jazda na rowerze i podróże

24 Lis 2017, 22:38

Gry komputerowe

18 Lut 2018, 22:23

Ummm... Żona, syn, komputery, smartfony, tablety, gry, bilard i dobre książki.

12 Mar 2018, 16:11

Hobby jak hobby zmienia się na przestrzeni lat. Ostatnio głównie wspinaczka , skałki, ścianka itp.
Wyślij odpowiedź