Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
04 Mar 2019, 14:46
Moim hobby są zakupy i sport
26 Kwi 2019, 17:45
Może wyjdę na dziwaka, ale moim hobby jest rozwijanie siebie w różnych dziedzinach. Nie mam jednego wymarzonego hobby, częściej będę robiła kila rzeczy naraz co jest plusem , ale jednocześnie i moim minusem. Wczoraj zapisałam się na kurs
[link został usunięty]. Już się nie mogę doczekać , wiedzy jaką zdobędę! Moja przyjaciółka się ze mnie śmieje, że niedługo będę wszechwiedząca, a ja po prostu uwielbiam zgłębiać wiedzę z nowych dziedzin
15 Maj 2019, 15:53
Moim hobby jest jazda na nartach, czasami wyjeżdżam specjalnie w Alpy.
25 Maj 2019, 19:55
Gitara basowa to od niedawna coś co uwielbiam.
16 Wrz 2019, 17:38
Siłownia i programowanie- niby nie do pary ale jednak od siedzenia to jest co robić na tej siłowni i co wzmacniać
14 Paź 2019, 19:35
Na pewno gry komputerowe. Jestem ciekawa ile jest to graczy
16 Paź 2019, 19:26
Ja na ten przykład uwielbiam zbierać znaczki. Po prostu kocham. Może nie jestem od nich specjalista, ale mogę się pochwalić całkiem pokaźną kolekcją.
02 Mar 2020, 22:42
Ja bardzo mocno interesuję się literaturą, mało popularne hobby w naszych czasach. Jak zawsze obserwuje poczynania w konkursie Literackiego debiutu roku, którego to sekretarzem jest Pan Krzysztof Szymański, bardzo ciekawa i znana jeżeli ktoś oczywiście interesuję się daną dziedziną, ostatnio trafiłam na fajny wywiad w którym to odpowiada na pytanie dlaczego to opinie czytelników są najlepszą forma motywacji do dalszej pracy
- Kod:
https://charaktery.eu/artykul/K-Szymanski-z-Novae-Res-Opinie-motywuja-nas-do-dalszej-pracy-
20 Mar 2020, 11:07
Ja osobiście lubię czytać książki i mogę powiedzieć, że to chyba moje hobby. W każdym razie, nadal gram w gry komputerowe
14 Kwi 2020, 20:55
Basen najbardziej, ale ostatnio moje hobby zostało zawieszone
01 Cze 2020, 01:19
Ze zdrowszych to bieganie.
28 Sie 2020, 12:17
Ja w ramach hobby... gram na gitarze, czytam trochę - głównie kryminały skandynawskie. No i chyba tyle. Niestety nie mam za wiele czasu Studiuję, pracuję (jestem operatorem takiego jak [link został usunięty] tutaj wózka wysokiego składowania), no i jakoś staram się to wszystko ogarnąć na pewno w przyszłości chciałbym nauczyć się jazdy na nartach, bo nie umiem niestety
13 Paź 2020, 12:30
Ja interesuję się historią, zwłaszcza I i II Wojny Światowej.
29 Lis 2020, 11:33
Moim hobby jest historia zwłaszcza okres średniowiecza, origami i tworzenie apek oraz własnych stron internetowych. Oprócz darmowych kursów z YT korzystam jeszcze z kursów na Webstreet.pl
07 Gru 2020, 19:43
Elektronika komputerowa