Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Wasze Ulubione danie

01 Lut 2006, 15:04

Jakie jest wasze ulubione danie ??

Moje to Fryteczki Pizza i Pifko do tego. To jest zycie 8)

01 Lut 2006, 15:10

Ale jesteś pomysłowy :roll: :roll: :roll:
Co za temat :D :D :D
Odpowiedź na zadane pytanie brzmi pizza hawajska

01 Lut 2006, 15:13

Pizza, ale tylko i wyłącznie w Lastorii...mniamm...mniamm...a na piwko jesteśmy umówieni, pamiętasz?? ;*

01 Lut 2006, 15:15

No jak bym mogł nie pamietac...z Toba zawsze Kochanie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

01 Lut 2006, 18:40

pizza i frtyteczki

01 Lut 2006, 20:23

Jak tak czytam Wasze posty to odrazu jeść mi się zachciewa. Moje dania :
frytki , kebab , pizza , zupka chińska (haha)

04 Lut 2006, 19:37

Widzę, że Fastfood górą :) , jedzenie na ogół Nie zdrowe ale zjeść czasami można, oczywiście Nie przesadzając zb7yt z ilością, a Tak pozatym Nie lubicie starej dobrej Polskiej kuchni ?? Przecież Nie ma to jak młodę ziemniaczki z odrobiną koperku, schab, surówka, z małymi dodatkami...Mniamm :)

04 Lut 2006, 19:48

Hpest napisał(a):Widzę, że Fastfood górą :) , jedzenie na ogół Nie zdrowe ale zjeść czasami można, oczywiście Nie przesadzając zb7yt z ilością, a Tak pozatym Nie lubicie starej dobrej Polskiej kuchni ?? Przecież Nie ma to jak młodę ziemniaczki z odrobiną koperku, schab, surówka, z małymi dodatkami...Mniamm :)

Widze, ze Hpest znasz sie na rzeczy, jak przeczytałem to co napisałeś to aż mi ślinka pociekła, ale ja lubie pierogi ruskie takie podgrzewane na patelni i ze śmietanką Mniamm :]

04 Lut 2006, 22:39

Pieroźki heheheheh

04 Lut 2006, 22:52

Kurczak z rożna bardzo dobrze przyprawiony the best :!::!: 8)
Wyślij odpowiedź