Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: Wewnątrz sieci w prepaidach

14 Cze 2010, 14:05

No sporo się dzieje. Pakiet internetowy zaskoczył, a podwójne doładowanie jest rewelacyjną kontynuacją bardzo dobrego okresu w Tak-taku. Wprawdzie jutro zapewne zniknie pakiet 1000 minut za 6 złotych, ale wcale nie mniej atrakcyjne jest rozmawianie w ramach Numerków za grosze czy Godzin za grosze.
Ostatnio edytowany przez xavi1984, 17 Gru 2024, 13:54, edytowano w sumie 1 raz

14 Cze 2010, 20:29

Faktycznie, przecież są jeszcze te dwie promocje... totalnie o nich zapomniałam :-) Widzisz i jakoś pakiet 1000 minut nie zapchał w Erze sieci - wiedziałam, że Orange kręci tłumacząc się z podwyżki jaką zaprowadzili. Absolutnym hitem dla mnie jest pakiet internetowy, niejako prosiło się o to, żeby z ofertą na net coś w TT zrobić.

23 Cze 2010, 12:51

Mało tego, że pojawiło się podwójne doładowanie to jeszcze przecież przedłużono pakiet 1000 minut za 6 zł do Ery. Tak-tak się bardzo stara ;-)

29 Cze 2010, 19:39

Przedłużono także ofertę wybranego numeru w Heyah :-) bezterminowo. Cieszy mnie to, bo to fajne uzupełnienie do podwójnego doładowania. Na wszelakie usługi ma się dużo darmowej kasy po doładowaniu, ale warto mieć jeden wybrany numer za darmo.

30 Cze 2010, 19:29

xavi1984 napisał(a):Wprawdzie jutro zapewne zniknie pakiet 1000 minut za 6 złotych, ale wcale nie mniej atrakcyjne jest rozmawianie w ramach Numerków za grosze czy Godzin za grosze.

Problem polega na tym, że w Tak Tak Hot nie ma Godzin za Grosze. Numerki za Grosze pozwalają rozmawiać taniej tylko z 3ma wybranymi osobami w sieci.
Pakiet 1000 minut ciągle jest w TT dostępny, i ciągle po 6 zł :D Era pokazała klase, bo mogli podnieść cenę pakietu do poziomu, w jakim rozmowy w sieci oferują Plus i Orange, czyli do 10zł.

01 Lip 2010, 15:20

Ale na szczęście tego nie zrobili ;D Cena pozostaje na poziomie 6 zł za 1000 minut i to wielki plus Tak-taka. Podwyższanie cen, szczególnie podwyższanie bez zapowiedzi, nie ma nic wspólnego z Erą ( i całe szczęście)

01 Lip 2010, 15:57

Dowodzi to także tego, że gadanie o nadajnikach ze strony oragne było bujdą na resorach bo jak widac infrastruktura może znieść tego typu obciążenie. Chyba, że Era ma naprawdę lepszy sprzęt niż pozostałe sieci. Nie wiem tego, ale jedno widać jak na dłoni - na pewno pakiet nie sprawia problemów technicznych.

02 Lip 2010, 11:44

Tak czy siak same plusy w stronę Ery. Albo nie kantują w żaden sposób klientów albo mają po prostu dobrą infrastrukturę.

02 Lip 2010, 13:41

Myślę, ze jedno i drugie. Jakkolwiek - wypada źle dla Orange, bo albo oni kantują, albo mają kiepskie nadajniki :-) jednego i drugiego nie lubimy. Erowa infrastruktura zniosła już niejedną wysokoprzepustową ofertę. Zniesie i ten pakiet.

15 Lip 2010, 12:14

Teraz musi znosić jeszcze więcej - przecież w tym samym czasie obowiązuje promocja 1000 minut jak również internetu za 9 zł. To dopiero wyzwanie dla nadajników. Wiadomo, że każdy korzysta teraz więcej i z netu, i z rozmów.

18 Lip 2010, 17:58

Wyszło megadoładowanie do BC, dostaje się 2 giga transferu dodatkowo więc na pewno ludzie siedzą na potęgę na nadajnikach w tym miesiącu :) jak widac infrastruktura porządna.

20 Lip 2010, 11:52

Słyszałem o tym kolejnym bonusie. 2 GB przydatne dla każdego. To się w zamian za doładowanie konta otrzymuje, tak?

23 Lip 2010, 12:37

Tak, 2GB w Blueconnect na kartę dają za doładowanie konta kwotą 50zł, przy nominale 25zł bonus jest niższy.

W Tak Tak Hot w sieci można rozmawiać też z usługi Bonus - nalicza minuty do sieci i Heyah, oraz na numery stacjonarne. Pakiet 1000 minut przedłużyli do 3 sierpnia, ale przypuszczam, że zostanie w Tak Taku na dłużej ;)

28 Lip 2010, 12:19

Trzeba przyznać, że ciągle coś się u operatorów dzieje, ale chyba najaktywniejsi są jednak Era i Heyah ze swoim podwójnym doładowaniem na czele.

28 Lip 2010, 16:56

Nie zapominajcie też o Play. Warto przejrzeć ich ofertę.
Zablokowany temat