Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: Wewnątrz sieci w prepaidach

26 Lut 2011, 11:25

Zdecydowanie częściej korzystam z karty Heyah, ale w Play mam darmowe esy do wszystkich i to mnie trzyma. Mimo wszystko oferta Heyah jest atrakcyjniejsza, poza tym więcej znajomych i dodali ostatnio pakiet internetowy, także same plusy.

27 Lut 2011, 01:33

Także bez doładowania? To znaczy działają tak jak smsy w sieci w Heyah, z których można korzystać także przy zerowym stanie konta? A tak btw, w pakietowej Heyah możesz mieć przecież 300 smsów za 5,90 zł, więc to też prawie jak za darmo.

28 Lut 2011, 15:37

Nie no, aż tak dobrze to nie ma. Trzeba wykonać doładowanie konta, żeby mieć te darmowe esy.. zresztą są one tylko na kilka dni. Więcej ludzi i tak mam w Heyah więc nie zamartwiam się tym, a to co jest w Nowej Heyah w zupełności mi wystarcza. Darmowe esy i rozmowy po sieci i rozmowa 30gr/min do wszystkich, taniej się nie da chyba.

01 Mar 2011, 00:14

A no to jednak Heyah ma znacznie lepszą ofertę jeśli o rozmowy i smsy wewnątrz sieci chodzi. Musisz więc doładowywać dość często, a tutaj raz i jest spokój, a na połączenia z pozostałymi operatorami można wykorzystywać kasę z podwójnego.

01 Mar 2011, 16:23

Szczególnie, że minuta połączenia (do wszystkich0 w taryfie Tak Tak HOT kosztuje 30 gr/min. Jeśli uwzględnić podwójne doładowania to wychodzi 15 gr.

01 Mar 2011, 18:48

Stawka podstawowa u większości operatorów jest podobna wynosi ok. 30 gr dlatego tak istotne stały się pakiety i bonusy, które tak naprawdę decydują o konkurencyjności oferty.

03 Mar 2011, 18:34

A jeśli o pakietach mowa to ostatnio do Heyah doszedł pakiet internetowy rodem z TakTaka. Za 9.08 złotych można mieć aż do 333 MB transferu danych. Mnie to na pewno wystarczy, bo aż tak często nie sprawdzam facebook'a :P Ale taki pakiet warto mieć, no i plus dla Heyah, że można było przetestować na starcie 25 MB.

10 Mar 2011, 01:13

Warto, warto. Wcześniej w zupełności wystarczała mi stawka 2 gr za 100 kb,ale teraz jak mam pakiet to płacę raz i już się nie przejmuje, ze dużo mi naliczą. Więcej niż 9zł nie zapłacę, spadnie mi jedynie prędkość.

10 Mar 2011, 20:35

Mnie tam odpowiadała stawka 2gr/100 kb. Wtedy nie korzystałem wiele z internetu i miesięcznie płaciłem dosłownie kilka złotych. Teraz jak jest w Heyah pakiet to korzystam znacznie więcej, ale jestem przekonany, że całych 300 MB na pewno nie dam rady użyć.. nawet nie wiem co musiałbym robić, żeby wytracić tak duży transfer.

10 Mar 2011, 23:45

To się nazywa kreowanie popytu, bo ja też do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego, że będę używała internetu w komórce do tak wielu rzeczy. Pakiet mam od paru dni,ale nie wiem jak mogłam funkcjonować bez niego wcześniej, mimo tego, że podobnie jak Ty , wcześniej za internet płaciłam kilka złotych miesięcznie.

15 Mar 2011, 10:08

Dziwna sprawa.. gdyby nie było tego pakietu pewnie dalej korzystalibyśmy z rozliczania groszowego i nie wiedzieli, że z internetu w telefonie też można korzystać nałogowo :P Ostatnio znowu często podróżuję pociągami to pakiet mnie ratuje przed nudą. Jeszcze teraz tylko włączyć pakiet smsów do wszystkich i na bogato :D

24 Mar 2011, 23:07

Dokładnie, ja też wcześniej nie korzystałam tak dużo z internetu w komórce, ale jak teraz mam pakiet to jest przynajmniej czym nudę zabić. Pakiet smsów tez wykupiłam, bo całkiem sporo piszę do znajomych w innych sieciach, a dzięki niemu koszt smsa to mniej niż jeden grosz.

31 Mar 2011, 10:09

1000 smsów to dużo, ale to dobry zapas, bo przecież na pewno piszesz więcej niż 100 smsów miesięcznie, a już wtedy wydałabyś więcej niż wartość całego pakietu. Dzięki nim nie dość, że częściej korzystam z internetu to i męczę znajomych smsami :P Już coraz więcej osób inwestuje w pakiety Heyah.

31 Mar 2011, 19:09

Pakiety Heyah? Ale to chyba nie jest konieczne, bo jak masz znajomych w Heyah to przecież możesz z nimi smsować za darmo w sieci, nawet jak nie masz nic na koncie.

09 Kwi 2011, 11:08

Ajj, bo myślałem o czym innym i tak napisałem :P Chodziło mi o to, że teraz w praktycznie każdej sieci są takie pakiety jakie są w Heyah i moi znajomi też je biorą w swojej sieci, a dzięki temu mogę pisać... pisać i pisać :P Ten pakiet 1000 smsów do wszystkich sieci to już mój nałóg..
Zablokowany temat