Tematy związane z telefonią komórkową.
23 Sie 2010, 14:26
Na moje oko istnieje możliwość, że w BC Max zmienią cenę pakietu albo wprowadzą inne modyfikacje, ale nie sądzę, żeby wycofali usługę.
Tak samo przedłużyli pakiet 1000 minut w sieci w Tak Taku, ale podnieśli cenę do 9zł miesięcznie. Sim+ swój pakiet 1500 minut wycofał ;/
27 Sie 2010, 13:40
Wygląda na to, że Heyah też nie ma zamiaru zabierać użytkownikom darmowych rozmów w sieci, a TT wprowadza potrójne doładowanie.
29 Sie 2010, 22:00
Heyah nie ruszy - przedłużyli do odwołania, czyli generalnie bezterminowo. Potrójne doładowanie to faktycznie nielada gratka, nie spodziewałam się go teraz. Co do pakietu - sama się trochę nerwię
mam jednak nadzieję, że chociaż jedno przedłużenie przypadkie mu w udziale.
30 Sie 2010, 12:17
Gatta - tylko w regulaminie piszą, że usługa będzie dostępna nie dłużej niż do jutra. Jeśli coś zrobią w zakresie internetu to jedynie wprowadzą nową ofertę. W pozostanie pakietu za 9 złotych jakoś nie chce mi się wierzyć.
01 Wrz 2010, 17:40
Wiadomo już coś czy sprawa internetu w Erze na razie ucichła.
06 Wrz 2010, 10:07
Sprawa się podniosła - został przedłużony do końca roku, to dla mnie najlepsza wiadomość w tym miesiącu
Xavi, jak widać trochę wiary jeszcze nikogo nie zgubiło. Jeszcze trochę pocieszymi się ofertą internetową.
10 Wrz 2010, 03:41
Jest wiec nadzieja, ze u innych operatorow cos sie ruszy w sprawie pakietow internetowych i tani internet w komorce nie bedzie tylko domena Ery.
15 Wrz 2010, 13:20
Póki co Tak-tak rządzi jeśli chodzi o internet pre-paidowy. Nikt inny nie daje internetu bez ograniczeń transferu. Wiadomo - prędkość może się zmniejszyć po 100 MB, ale zawsze można skorzystać z kompresora, a dodatkowo jeszcze przecież nie każdemu natychmiast odpala się 16 kb/s. Mi np. nie
15 Wrz 2010, 22:16
Słyszeliście o nowej ofercie wewnątrzsieciowej w Heyah? Dzień za grosze
dają za 98 groszy za pierwsze połączenie nielimitowane dzownienie do końca dnia na wszystkie numery wewnątrz sieci. Muszę przyznać, że to całkiem dobra propozycja, na pewno lepsza od tego pomysłu, na który wpadł plus po zabraniu pakietu minut.
19 Wrz 2010, 18:19
To bardzo dobra opcja dla tych, którzy nie chcą doładowywać konta za 30zł i dzwonić za darmo codziennie, a tylko w wybrane dni.
21 Wrz 2010, 15:39
Tego właśnie brakowało w tej ofercie. Mi odpowiada fakt, że w Tak-taku mam 1000 minut za 9 zł i nie muszę ładować konta co miesiąc by mieć darmowe. To ukłon ze strony Heyah wobec wszystkich, którzy korzystają z podwójnego doładowania w maksymalnym(wysokim) wymiarze.
24 Wrz 2010, 11:53
Albo dla tych, którzy nie doładowują dużymi kwotami, 98 gr dziennie to naprawdę niewiele i chyba każdy może sobie pozwolić na taki dzień szaleństwa.
27 Wrz 2010, 13:06
Cóż, jedna i druga oferta jest bardziej elastyczna od tego, co w Heyah było wcześniej - darmowe za dołądowanie. Jak się zastanowić to naprawdę ma się więcej dowolności w swoich doładowaniach - mi pakiet z TT odpowiada w całej rozciągłości.
04 Paź 2010, 13:40
Amarain napisał(a):Albo dla tych, którzy nie doładowują dużymi kwotami, 98 gr dziennie to naprawdę niewiele i chyba każdy może sobie pozwolić na taki dzień szaleństwa.
Przede wszystkim pozwala to na tanie dzwonienie w wybranych dniach, bo chyba każdy ma takie dni kiedy dzwoni bardzo dużo i takie kiedy nie dzwoni w ogóle. ja pakiet 1000 minut w Tak-taku mam rozłożony na 14 dni, ale nawet w tym czasie nie daję rady go wykorzystać.
04 Paź 2010, 23:05
Ważniejsze chyba jest to, że oferta nie zmusza do robienia dołądowań, możesz sobie spokojnie doładowywać na podwójnym dołądowaniu maksymalną kwotą, a potem i tak korzystać z tanich połączeń wewnątrzsieciowych w ramach pakietu dnia za grosze.