Tematy związane z telefonią komórkową.
Zablokowany temat

Re: Wewnątrz sieci w prepaidach

25 Paź 2010, 23:37

Chyba 99 groszy kosztuje godzina rozmów...

26 Paź 2010, 20:05

ah, no tak.. pomyliłem usługi ;) w Nowej Heyah 98 groszy za cały dzień, a w Taryfie Pakietowej 29 groszy za godzinę. pakiet miesięczny kosztuje 5.90 zł, dosyć korzystnie.

xavi1984 - jeśli miałeś na myśli ofertę rozmów za grosze w TT to chyba cena Ci się lekko pomyliła ;d 99 groszy za godzinę + to co w nawiasie.

26 Paź 2010, 23:50

Czyli najbardziej opłaca się w Heyah, chyba, że ktoś ma znajomych w Erze;p

27 Paź 2010, 17:14

Ale, że wszystkich? Nie uwierzę :D w Heyah coraz więcej moich znajomych ma numer, więc mi się problem rozwiązuje coraz bardziej ;) darmowe rozmowy w sieci, ah, to lubię ;) Do innych sieci te 29gr za minutę też mogę wydać, już nie bądźmy tacy skąpi ;)

28 Paź 2010, 09:27

Mając darmowe rozmowy w sieci kasa schodzi znacznie wolniej, nawet jesli do innych minuta rozmowy kosztuje 29 gr. A co do użytkowników Heyah fakt, ich liczba cały czas rośnie- w końcu mają przecież bardzo konkurencyjną ofertę.

28 Paź 2010, 17:02

Myślę, że rośnie tak szybko, nie tylko dzięki konkurencyjnej ofercie, bo to trzeba im przyznać, ale także dzięki efektywnym kampaniom reklamowym z zaaranżowanym do tego animowanymi kotem Ryśkiem i psem Łinstonem, jak również tej wielkiej akcji Heyah, która zbierała pieniądze na schronisko. To co ludzie widzą i jak to odbierają ma swój późniejszy wpływ na podejmowanie decyzji. A, że ich reklamy są krótkie, śmieszne i na temat to nie można się dziwić. Sam niedługo się pewnie skuszę na ich oferty, pzdr.

28 Paź 2010, 22:01

Nawijaj aż zbaraniejesz- według mnie to jedna z najlepszych po sru reklam z Ryśkiem i Winstonem w roli głównej. Stukasz aż zdębiejesz tez jest dobra: http://www.youtube.com/watch?v=GXGEaAEeZok.

29 Paź 2010, 10:59

taktakowiec napisał(a):ah, no tak.. pomyliłem usługi ;) w Nowej Heyah 98 groszy za cały dzień, a w Taryfie Pakietowej 29 groszy za godzinę. pakiet miesięczny kosztuje 5.90 zł, dosyć korzystnie.

xavi1984 - jeśli miałeś na myśli ofertę rozmów za grosze w TT to chyba cena Ci się lekko pomyliła ;d 99 groszy za godzinę + to co w nawiasie.

Kręcą się już człowiekowi te promocje :lol:
9 zł to kosztuje pakiet 1000 minut. Godzina w GZG to 99 groszy.

29 Paź 2010, 11:51

Co nowsza to bardziej zaskakująca ;D a co powiesz o tej starszej: http://www.youtube.com/watch?v=ocsU9WKR ... re=channel ? Też rozbrajająca, ale to norma. W fajny sposób tymi animacjami pokazują aktualne ceny, pewnie mnóstwo dzieciaków ma z nich ubaw ;D

02 Lis 2010, 12:49

Kruczki od Heyah zapadną chyba w pamięci na stałe ;-) Wydaje mi się, że podobnie będzie z reklamami netu w Tak-taku, ale to w zupełnie innym charakterze.

02 Lis 2010, 18:16

Kruczki,sru i ostatnie stukaj i nawijaj- wszystkie w podobnej konwencji, zabawne, a co najważniejsze przekazują najistotniejsze informacje.

05 Lis 2010, 22:12

Nawet owcy i dzięciołowi nadano już imiona. Owca zwie się Rychalina, a Dzięcioł Walencjusz. Ciekawe jaka będzie następna reklama i jaką promocję nam te zwierzaki zaserwują oprócz podwójnego doładowania, które powinno być już w grudniu :D

06 Lis 2010, 13:45

Heyah jest ostatnio coraz bardziej aktywna na facebooku, codziennie pojawiają się nowe komunikaty, a tutaj jest rodzinne zdjęcia , o którym wspominasz:
Kod:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=467203143072&set=a.67062668072.66076.66880858072.

09 Lis 2010, 23:17

Wydają się być sympatycznymi zwierzakami ;P razem z Rychem i Winstonem fajnie przedstawiają nowe promocje, i ciekawe co nowego przyniosą.. w każdym razie fajnie się kojarzą z marką. Dużo plakatów Heyah jest u mnie w mieście na przystankach i zawsze wtedy mi się przypominają te reklamy 'stukaj stukaj, aż zdębiejesz' czy nawet 'SRU' :)

10 Lis 2010, 11:14

Koledzy i koleżanki, trzymajcie się tematu... W najbliższym czasie będzie miała miejsce ważna zmiana w pakietach wewnątrzsieciowych w pre-paidzie Orange. Zabierają możliwość dzwonienia na numery stacjonarne. Tymczasem pakiet 1000 minut Tak-taka, dalej kosztuje 9 zł i obowiązuje na stacjonarne Ery.
Zablokowany temat