TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witajcie. Wejdzcie na 333eee.prv.pl i licytujcie moje kolezanki z klasy. One strasznie sie denerwuja z tego kawała a chlopaki z mojej klasy maja naprawde wielkie zianie. Wiec jesli ktos jest zarejestrowany prosze zalicytujcie!!!
najnowsze i całkowicie darmowe mp3: wystarczy wpisać i przytrzymać Alt i F4
kuba88 napisał(a):to jest strona tylko tak zrobiona jak Allegro???
Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek zadałby sobie tyle trudu. Jest to normalna, lub wyjątkowa aukcja Allegro.pl. Tylko trochę dziwaczna, handel żywym towarem. Pewnie nielegalna.
Kiedyś znalazłem coś podobnego i zaczołem licytować i mi konto za to zawisili :] Teraz już wiem żeby nie bawić się w aukcje które łamią regulamin. A tak to jak ktoś wygra to co? Wymiana komentów?
Sorki za błędy i literówki ale jeszcze mnie choroba trzyma