Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Wie ktos moze jak załozyc Gmail?

06 Sie 2005, 01:41

Wie ktos moze jak załozyc Gmail?
Jak ktos wie niech pisze....

06 Sie 2005, 12:38

Aby, zalozyc; musisz otrzymac zaproszenie. Podaj e-mail, na ktory mam wyslac.

10 Sie 2005, 23:43

No skoro juz o tym mówimy tro moze mi powiecie co to jest G mail bo niewiem :oops: .
Niekazdy musi wszytko wiedziec.

Pozrawiam* Hpest 8)

10 Sie 2005, 23:49

To mail o pojemnosci około 2.5 Gb i non stop to rosnie. Za posrednictwem jednego programu mozesz wrzucac pliki (max 10 MB).Pliki nie sa kasowane.
Zeby załozyc gmaila ktos musi wysłac zaproszenie.

10 Sie 2005, 23:54

Mówiąc ogólnie, Gmail to bezpłatny serwis oferujący skrzynki pocztowe o pojemności nawet powyżej 2 GB. Gmail jest bogaty w wiele przydatnych funkcji, których oferowane skrzynki pocztowe nie posiadają... Warto również wspomnieć, że usługa Gmail rozprowadzana jest przez Google. Po dłuższym czasie korzystania z konta Gmail użytkownik może po przez rozsyłanie zaproszeń, zachęcić do założenia konta innych użytkowników. W ten sposób akcja wiciąż się rozwija... Gmail dostępny jest zarówno dla użytkowników Linuksa, jak i Windowsa.

11 Sie 2005, 01:15

Mówiąc ogólnie, Gmail to bezpłatny serwis oferujący skrzynki pocztowe o pojemności nawet powyżej 2 GB. Gmail jest bogaty w wiele przydatnych funkcji, których oferowane skrzynki pocztowe nie posiadają... Warto również wspomnieć, że usługa Gmail rozprowadzana jest przez Google. Po dłuższym czasie korzystania z konta Gmail użytkownik może po przez rozsyłanie zaproszeń, zachęcić do założenia konta innych użytkowników. W ten sposób akcja wiciąż się rozwija... Gmail dostępny jest zarówno dla użytkowników Linuksa, jak i Windowsa.

Ok dzieki "zebra" juz wiem o co chodzi . Giga Mail .

W takim razie "Mirahz" ja również cie prosze o wysłanien takiego maila. :D

Pozdrawiam szcególnie "Mirahz" **Hpest**

11 Sie 2005, 13:16

Jak chczesz to moge Ci wysłac bo mam 50 zaproszen.

12 Sie 2005, 22:13

No to wyślij 8)
Pozdrawiam :D

13 Sie 2005, 16:06

ja też bym prosił [email protected]

pozrawiam

14 Sie 2005, 10:58

G mail widze, że to dobra rzecz też se chce założyć. Mirahz mi też wyslij jak możesz. Mój email to [email protected]

Kliknij na link poniżej :)

23 Sie 2005, 16:01

ja tez bym prosil to zaproszenie [email protected]

23 Sie 2005, 19:06

ja tez prosze... [email protected] 8) 8) a te GMail to jakies darmowe produkty zywnosciowe rozdaje ze tak wszyscy to chca ?? :lol:

30 Sie 2005, 22:21

no to jak już rozdajecie takie coś to ja też poprosze :D
[email protected]
z góry wielkie dzięki, pozdro

30 Sie 2005, 22:42

Yoo! napisał(a):no to jak już rozdajecie takie coś to ja też poprosze :D
[email protected]
z góry wielkie dzięki, pozdro
Yoo, wejdź
Kod:
http://b10m.swal.org/cgi-bin/gmail_invites.cgi TUTAJ
i podaj swój adres e-mail.

30 Sie 2005, 23:26

Darmowy serwis pocztowy Google, w którym do tej pory można było zarejestrować się wyłącznie poprzez otrzymanie zaproszenia od aktywnego użytkownika Gmail, został właśnie otwarty.

Więcej info tutaj:
Kod:
http://di.com.pl/news/11072,0.html
Wyślij odpowiedź