Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
06 Sie 2005, 01:41
Wie ktos moze jak załozyc Gmail?
Jak ktos wie niech pisze....
06 Sie 2005, 12:38
Aby, zalozyc; musisz otrzymac zaproszenie. Podaj e-mail, na ktory mam wyslac.
10 Sie 2005, 23:43
No skoro juz o tym mówimy tro moze mi powiecie co to jest G mail bo niewiem

.
Niekazdy musi wszytko wiedziec.
Pozrawiam* Hpest
10 Sie 2005, 23:49
To mail o pojemnosci około 2.5 Gb i non stop to rosnie. Za posrednictwem jednego programu mozesz wrzucac pliki (max 10 MB).Pliki nie sa kasowane.
Zeby załozyc gmaila ktos musi wysłac zaproszenie.
10 Sie 2005, 23:54
Mówiąc ogólnie, Gmail to bezpłatny serwis oferujący skrzynki pocztowe o pojemności nawet powyżej 2 GB. Gmail jest bogaty w wiele przydatnych funkcji, których oferowane skrzynki pocztowe nie posiadają... Warto również wspomnieć, że usługa Gmail rozprowadzana jest przez Google. Po dłuższym czasie korzystania z konta Gmail użytkownik może po przez rozsyłanie zaproszeń, zachęcić do założenia konta innych użytkowników. W ten sposób akcja wiciąż się rozwija... Gmail dostępny jest zarówno dla użytkowników Linuksa, jak i Windowsa.
11 Sie 2005, 01:15
Mówiąc ogólnie, Gmail to bezpłatny serwis oferujący skrzynki pocztowe o pojemności nawet powyżej 2 GB. Gmail jest bogaty w wiele przydatnych funkcji, których oferowane skrzynki pocztowe nie posiadają... Warto również wspomnieć, że usługa Gmail rozprowadzana jest przez Google. Po dłuższym czasie korzystania z konta Gmail użytkownik może po przez rozsyłanie zaproszeń, zachęcić do założenia konta innych użytkowników. W ten sposób akcja wiciąż się rozwija... Gmail dostępny jest zarówno dla użytkowników Linuksa, jak i Windowsa.
Ok dzieki "zebra" juz wiem o co chodzi . Giga Mail .
W takim razie "Mirahz" ja również cie prosze o wysłanien takiego maila.
Pozdrawiam szcególnie
"Mirahz" **Hpest**
11 Sie 2005, 13:16
Jak chczesz to moge Ci wysłac bo mam 50 zaproszen.
12 Sie 2005, 22:13
No to wyślij
Pozdrawiam
13 Sie 2005, 16:06
ja też bym prosił
[email protected]
pozrawiam
14 Sie 2005, 10:58
G mail widze, że to dobra rzecz też se chce założyć. Mirahz mi też wyslij jak możesz. Mój email to
[email protected]
Kliknij na link poniżej
23 Sie 2005, 16:01
ja tez bym prosil to zaproszenie
[email protected]
23 Sie 2005, 19:06
ja tez prosze...
[email protected]

a te GMail to jakies darmowe produkty zywnosciowe rozdaje ze tak wszyscy to chca ??
30 Sie 2005, 22:21
no to jak już rozdajecie takie coś to ja też poprosze
[email protected]
z góry wielkie dzięki, pozdro
30 Sie 2005, 22:42
Yoo! napisał(a):no to jak już rozdajecie takie coś to ja też poprosze
[email protected]z góry wielkie dzięki, pozdro
Yoo, wejdź
- Kod:
http://b10m.swal.org/cgi-bin/gmail_invites.cgi TUTAJ
i podaj swój adres e-mail.
30 Sie 2005, 23:26
Darmowy serwis pocztowy Google, w którym do tej pory można było zarejestrować się wyłącznie poprzez otrzymanie zaproszenia od aktywnego użytkownika Gmail, został właśnie otwarty.
Więcej info tutaj:
- Kod:
http://di.com.pl/news/11072,0.html