Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Wielka prośba o Pliki których jest duzo a mało zajmują.

27 Lut 2009, 11:01

Witam :) Mam prośbe poszukuję plików obojętnie jakich byle nie virusów które bardzo mało zajmują a jest ich bardzo dużo. Szukałem już w googlach oczywscie ale ciezko znaleźć choć cos znalazłem ale potrzebuje duzo wiecej. Czy znacie strony najlepiej jakby były zapakowane w rar. gdzie jest bardzo bardzo dużo plików a bardzo mało zajmują???? np 3000 plikow i 40 mb lub jeszcze mniej mb a wiecej plików. prosze o pomoc z góry dziekuje

Re: Wielka prośba o Pliki których jest duzo a mało zajmują.

27 Lut 2009, 23:25

A w jakim celu, że tak zapytam?

28 Lut 2009, 00:13

Potrzebuje po prostu jak najwiecej plików bo z kumplem sie załozylem kto wiecej umiesci plikow i potrzebuje a najlepiej aby zajmowaly jak namiej wiec prosze o takie pliki najlepiej w rar

28 Lut 2009, 11:35

może pliki wsadowe o rozszerzeniu .bat , zajmuje koło 45 bajtów

28 Lut 2009, 12:26

Możesz kopiować archiwa, lub nawet umieszczać w nich podobne pliki. Jeśli tych archiwów będzie 50 to wątpie, że twojemu koledze będzie się chciało sprawdzać co jest w każdym z nich, bo będzie go interesowała waga całości. Taki lamerski cheat :wink:

28 Lut 2009, 13:06

Tak a skąd boge wziąść takie pliki o takim rozszerzeniu. prosze o inne jeszcze propozycje plikow oraz i linki do nich skad sciagac

28 Lut 2009, 15:00

Jak masz film to tworzysz archiwum w którym będzie się on zawierał. Wszystko.

28 Lut 2009, 15:23

trepek1231 napisał(a):Tak a skąd boge wziąść takie pliki o takim rozszerzeniu. prosze o inne jeszcze propozycje plikow oraz i linki do nich skad sciagac

otwierasz notatnik, zapisz jako> nazwa pliku.bat

później robisz kopie plików, i do archiwum
Wyślij odpowiedź