Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
23 Lis 2013, 17:59
Czesc szukam poszukuje sterownikow do emachiner e720 (acer e720) pod viste 32 bit strona emachiner.pl odpada bo ich tam nie ma szukalem.
24 Lis 2013, 12:37
He akurat instalowalem je niby jest ok ale wifi sie niewlacza napewno nie jest to wina laptopa bo na 7mce windows dzialalo wifi dobrze. Niewiem jake mam zainstalowac
24 Lis 2013, 19:02
Ale opisz to dokładniej i w języku polskim, bo po tym co napisałeś na prawdę trudno jest cokolwiek wywnioskować.
24 Lis 2013, 20:41
Hm zainstalowalem te z gory sterowniki pisze ze sterowniki dzialaja poprawnie ale nie moge uruchomic wifi. Wogle niby dzialaja poprawne a wyswietla mi tylko karte z wejsciem internetowym. Weslem w menedzer urzadzien i mam tam karta sieciowa realtek RTL8168/811 Family pci–e gigabait ethernet nc (NDIS 6.0) I OBOK NIEJ RZULTY WYKRZYKNIK. Cy ta informacja w czyms pomoze
24 Lis 2013, 21:11
RZULTY
Zlituj się...
Czyli rozumiem, że karta w ogóle nie jest widoczna w menedżerze urządzeń??
24 Lis 2013, 22:50
Heh no wlasnie niewiem cy rozumiesz jest tylko ta karta co pisalem wyzej
25 Lis 2013, 17:32
Do tej karty przy okazji zainstaluj ten sterownik
http://global-download.gateway.com/GDFi ... S&SC=PA_6E Jednak ta karta nie jest bezprzewodowa. Tej drugiej Wi-Fi nie widać w menedżerze urządzeń, więc to nie wina sterowników. Sprawdź, czy nie masz jakiegoś przełącznika w obudowie do włączania Wi-Fi.
26 Lis 2013, 14:45
Rozebralem go calego ale nic nie ma takego jest tylko na obudowie guzik do wlaczenia to jakes dziwne skoro to nie wina sterkow to co moze sie dziac
26 Lis 2013, 14:47
Wrzuć jeszcze screenshot z Menedżera urządzeń. Rozwiń gałąź Karty sieciowe.
26 Lis 2013, 16:36
Nie mam jak wrzucic nietmam neta a usb musze dac do naprawy