Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Win8 Aktualizacje na tablecie

11 Gru 2012, 11:41

Witam mam problem zakupiłem Tableta z win 8 zmieniłem już język na polski z angielskiego języka niemieckiego w ogóle nie włączałem od czasu do czasu komunikaty są po angielsku albo jakieś napisy jak to zmienić na polski żeby wszystko było po polsku i drugi problem system został aktywowany ale aktualizacje nie chcą się pobierać jak ten problem rozwiązać proszę o odpowiedź i dziękuję :-)

Re: Win8 Aktualizacje na tablecie

11 Gru 2012, 12:16

Jeżeli masz problem to możesz przywrócić komputer/tablet do stanu początkowego. Są dwie opcje - albo odświeżenie komputera z zachowaniem istniejących plików albo usunięcie wszystkich danych i ponowna instalacja Windows. Obydwie opcje znajdziesz w Ustawienia - Ogólne.

Image

Swoją drogą, dziwne że skoro ustawiłeś język polski to komunikaty nadal są po angielsku. Generalnie ustawienia języka dostępne są w panelu sterowania:
Panel sterowania\Zegar, język i region\Język\Opcje językowe

Jeżeli chodzi o aktualizacje to sprawdź czy są włączone:
Panel sterowania\System i zabezpieczenia\Windows Update\Zmień ustawienia

Re: Win8 Aktualizacje na tablecie

12 Gru 2012, 16:34

hej aktualizacje są już udało się,
jeśli chodzi o język jest polski ale przy włączaniu i wyłączaniu jest jeszcze angielski.
pozdrawiam.
i jeszcze jedna rzecz dlaczego dysków półprzewodnikowych się nie defragmentuje dostaje komunikat optymalizacja nie dostępna ??? jest to jakiś 64 GB dysk.

Tu znalazłem odp: Dysk
Wyślij odpowiedź