Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Winamp czy da się go wklejić w pulpit

27 Mar 2007, 14:41

Cześć. Tak jak w temacie czy można wklejić winamp`a w pulpit (wkomponować) tak aby przy starcie był automatycznie wklejony w pulpit

27 Mar 2007, 17:28

czy chodzi o to zeby ikonka byla na pulpicie czy zeby przy kazdym strarcie kompa winamp sie włączał??

PZDR

27 Mar 2007, 18:39

Dodaj winampa do folderu Autostart (Start->Programy->Autostart)

27 Mar 2007, 20:52

Mu chyba chodzi oto... że "wtapiasz" winampa w pulpit, w tapetę

27 Mar 2007, 21:15

Mariusz X napisał(a):Mu chyba chodzi oto... że "wtapiasz" winampa w pulpit, w tapetę

Wiem, ale to nie możliwe. Jedynie może sobie screena zrobić i w wkleic w paintcie :lol:

...

27 Mar 2007, 21:58

Mi chodzi o to aby go wtopić w tapetę
jest to możliwe bo u kumpla widziałem że tak miał

27 Mar 2007, 22:05

LucaS napisał(a):
Mariusz X napisał(a):Mu chyba chodzi oto... że "wtapiasz" winampa w pulpit, w tapetę

Wiem, ale to nie możliwe. Jedynie może sobie screena zrobić i w wkleic w paintcie :lol:

a co ja i LucaS napisaliśmy ;p?

27 Mar 2007, 22:06

Czy twój kumpel miał może cos takiego??

Image

Tam w tym bocznym panelu mozna mieć na stałe winampa jeśli interesuje cię taka opcja to pobierz desktop side bar
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... idebar.php
trzeba zainstalować odpowiednią wtyczkę i bedziesz miał winampa zawsze pod ręką a i polecam jeszcze wtyczkę do Fire Foxa - Foxy Tunes fajny bajer

Pozdrawiam

27 Mar 2007, 23:06

Mysle ,ze z tym wklejeniem to jeszce inna historia,trudno zgadywac,ale... moze twoj kumpel mial ustawiona spora przezroczystosc Winampa i pulpit przeswitywal przez jego(winampa) okno
Sprobuj w winampie Window Setting,Opacity i zmniejsz,powiedzmy,do 50,60%
Jesli to nie to,to sam juz nie wiem

28 Mar 2007, 17:02

belladona123 napisała:
Mysle ,ze z tym wklejeniem to jeszce inna historia,trudno zgadywac,ale... moze twoj kumpel mial ustawiona spora przezroczystosc Winampa i pulpit przeswitywal przez jego(winampa) okno
Sprobuj w winampie Window Setting,Opacity i zmniejsz,powiedzmy,do 50,60%
Jesli to nie to,to sam juz nie wiem
masz racje on miał przeźroczysty winamp a jeszcze jedno pytanie, czy dało by się tak ustawić aby winamp włączył się przy starcie z określonymi utworami na play lista

28 Mar 2007, 17:48

A da rade. Tutaj dałem już komuś odpowiedź:
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=37563#37563

28 Mar 2007, 18:41

Jakby co, tam jest aby sie włączał jeden utwor. Aby kilka to zrob playlista, zapisz ją i do tego pliku ścieżke podaj po "C://Program Files/Winamp/winamp.exe"
Wyślij odpowiedź