jezeli ktos jest zainteresowany Beta wersja systemu Windows 7, to zapraszam do tego tematu: Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł! Jak mozna sie domyslec, zapowiadana na styczen 2009 Windows 7 Beta 1 wyciekla do sieci.
Wiemy ,wiemy a jakieś recenzje tego buildu ,bo wcześniejsze już znam.Prowadzicie tak jakby bliźniaczą stronę więc pytam u źródła. PS.co do wycieku to jest b.prawdopodobne tak jak z najnowszym modelem Nokii.Jeszcze dobrze z desek projektantów nie zszedł a chinole już trzepali podróby. Co o tym myślą ludzie,którzy zajmują się tym tematem od .....zawsze (Chodzo oczywiście o W7)
Niedawno byłem u kolegi i widziałem to "cudo" Efekty graficzne bardzo ładnie zrobione pasek zadań miodzio tylko że nie miałem okazji na tym czymś pracować więc konkretniej nic nie mogę powiedzieć. Widzę że to przeróbka Visty Windows idzie z czasem .
Ogromny plus, choć to BETA system jest cholernie stabilny, co na pewno dobrze rokuje. No i obeszło się bez żadnych problemów ze sterownikami, ale to raczej kwestia szczęścia
Witam. System mam z technetu już od czwartku, jednak nie miałem czasu na dokładniejsze testy. Mam zamiar "potestować" dziś wieczorem i napisać krótką recenzję dla zainteresowanych
Sam też testuję ten sys.Jak narazie spoko.Stery pasują od Visty (przynajmniej na moim lapku). Zastanawiam się czy sa jakieś pakiety językowe na tę windę albo czy pójdą inne z innych wind. Ktoś próbował?
Pakietów mui nie ma. A tricków z podmienianiem z plikami z Visty bym szczerze... nie próbował. Poczekajmy pół roku, to dostaniemy polską wersję (choć mi tam rybka jaka wersja )