Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Re: Windows 7 i zawieszenia

08 Gru 2012, 15:12

A klikałeś na napęd w Moim Komputerze (czy tam Komputerze, nie pamiętam dokładnie)? Może autoodtwarzanie masz wyłączone i myślisz, że nie działa. Ja też, jak włożę płytę do napędu, to zazwyczaj się nie kręci, tylko zaczyna dopiero, jak otworzę z Mojego Komputera.

08 Gru 2012, 15:38

Tak wygląda po włożeniu płyty
Image
czyli nic się nie zmienia, a jak kliknę na ikonę napędu czy to ppm czy lpm to jest tylko ładowanie, które się nie kończy.

11 Gru 2012, 17:38

Odświeżam

11 Gru 2012, 19:09

No a próbowałeś tę płytkę otwierać? Czy czekałeś, aż ktoś o to spyta?

11 Gru 2012, 22:06

a jak kliknę na ikonę napędu czy to ppm czy lpm to jest tylko ładowanie, które się nie kończy.

:roll:

11 Gru 2012, 23:19

Kuźwa, patrzyłem na poprzednie posty, a nie zauważyłem tej notki pod obrazkiem. Trza było to rzucić nad screenem, ale no już dobra.
Hmmm... A kombinowałeś dostać się do płyty jakimiś alternatywnymi sposobami? Nie wiem, przez Eksplorator Windows, jakimś programem typu Total Commander itp. Nie wiem, czy coś to by dało, ale przynajmniej byłoby wiadome, że to Windows odpierdziela manianę.

13 Gru 2012, 22:06

Poprzednio miałem windowsa xp i płyty chodziły, teraz windows 7 i nie działają. Nie wiem jakich dowodów jeszcze trzeba, żeby uznać, że to wina windowsa..

27 Sty 2013, 11:44

U kolegi napęd działa bez problemu. Dał mi również swój napęd na próbę, działał poprawnie...
Wyślij odpowiedź