TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Cześć.. Mam do was pytanko ponieważ ściągnąłem sobie Windowsa XP i chce go sobie nagrac na płytke ale niewiem jak to zrobić tz. mam dwa pliki i w jaki sposób je nagrac zeby dało zainstalować tego windowsa.. Mam nero..
pewnie .bin i .cue.
wypal w nero jako obraz i tyle.
najprościej w Nero Express >>wybierz opcję >> Obraz dysku albo zapisany projekt Jak inne np.mdf,mds najlepiej Alcoholem albo UltraIso jak napisał LucaS
Otwierasz alcohlola kreator nagrywani a przegladaj wskazujesz plik ,ktory chcesz wypalic , klikasz na niego dalej wybierasz predkosc zapisu i klikasz zapisz.
A i przy ściąganiu Windowsa nigdzie nie był podany klucz to czy może być byle jaki tz. bo znalazłem w internecie klucz ale niewiem czy akurat do tego będzie pasował..