Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Winfast PVR2000 XP RM+Vista Ultimate 32BIT+nie ma dźwięku

12 Gru 2008, 23:45

Witam! Nie wiem do którego działu to wrzucić więc daje tutaj. Dzisiaj jakieś dwie godziny temu przeinstalowałem sobie system z XP PRO na Vista Ultimate. Wszystko pięknie ładnie działa jest dźwięk normalnie moge odpalać filmy i muzyke ale nie ma dźwięku w tej karcie telewizyjnej. Dodam że zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony producenta, przeinstalowywałem je kilka razy, tak samo ze sterami od dźwięku i nic nie działa. Nie wiem co jest grane. Jak miałem jeszcze w czerwcu Viste to wszystko działało we wrześniu zainstalowałem XP a teraz postanowiłem wrócić do visty a tu brak dźwięku. Kiedy ostatnio instalowałem to sterownikiem był program WinfastPVR a teraz jest Winfast PVR2. Ten PVR działał mi normalnie. Może ktoś wie skąd mogę pobrać tą wersję Winfast PVR na viste bo na stronie producenta nie ma tylko jest ta dwójka albo prosze pomóżcie mi wydobyć dźwięk w telewizji. Pozdrawiam

Re: Winfast PVR2000 XP RM+Vista Ultimate 32BIT+nie ma dźwięku

13 Gru 2008, 00:00

Dobra. Mam dźwięk. Nie udało mi się to z winfast pvr2 ale znalazłem winfast pvr i działa. Jakby ktoś miał taki sam problem i potrzebował ten sterownik to daje linka http://www.driversdown.com/drivers/24630.shtml
Wyślij odpowiedź