Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Wkurzające okno Winampa

21 Wrz 2012, 18:28

Kiedyś tam nagrałem 2 minuty gameplay'a ze Stalkera (na próbę, jakby to u mnie chodziło), kiedyś tam próbowałem odpalić to w Winampie (oczywiście z zerowym skutkiem), ale od tej pory za każdym razem, jak chcę sobie posłuchać muzyki, to na cały ekran wpieprza mi się czarne okno wideo. Jeszcze gdyby było wielkości 1/4 monitora, to może bym to odpuścił, ale nawet głupiego krzyżyka nie ma, żeby je zamknąć i muszę przeklikać się przez 2 menu, żeby się go pozbyć. W ustawieniach nie znalazłem opcji dotyczącej pojawiania się dodatkowych okienek przy włączaniu. Jak to naprawić? Czy muszę grzebać w rejestrze, czy co?

Re: Wkurzające okno Winampa

09 Paź 2012, 20:25

"PANOWIE! CO JEST?!", jakby to powiedział (krzyknął właściwie) nauczyciel PO w naszej szkole

12 Paź 2012, 08:21

A nie ma na dole przycisku do "zwinięcia" tak jak tu -> http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scr ... amp-32.jpg

12 Paź 2012, 13:56

Wow... Wieki nie widziałem takiej skórki... Jedna z oryginalnych w Winampie, prawda? Ja korzystam z MMD3.
Dodam, że nawet jeżeli wyłączę okno video, to w opcji menu (PPM na okno główne) i tak jest ono zaznaczone (tak, jakby było włączone, a nie jest)
Wyślij odpowiedź