Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
Wyślij odpowiedź

Wmm nie moge zapisać filmu..

11 Lip 2011, 20:00

Problem jest duży ponieważ nie moge zapisać pliku filmowego ktory robiłem okolo 12 tygodni O_O.Wczesniej robilem fimy bez problemowo o to komunikat:
Program WMM nie może zapisać filmu w określonej lokalizacji. Sprawdz czy określone pliki źródłowe są wciąż dostępne, czy miejsce zapisywania filmu jest wciąż dostępne oraz czy jest wystarczająca ilość miejsca. Następnie spróbuj ponownie." Wszystko wydaje sie być w porządku miejsce jest z plikami nic nie robilem...Podczas zamykania jednak wyskoczyl jakis blad dotyczacy chyba kodeka zauwazylem tylko cc+ czy cos takiego. Moze ktos pomoc? Tylko prosze o cenne porady bo nie chce robic nic od nowa zmieniac programu ani nic z tych rzeczy poswiecilem duzo czasu.

Re: Wmm nie moge zapisać filmu..

11 Lip 2011, 20:15

hmm post jest kompletnie nieaktualny :) wszedlem w Narzedzia/opce/zaawansowane i byl odznaczony jeden kodek nie wiadomo czemu i to chyba pomoglo.Chociaz plik jest w bardzo slabej jakosci ale poprobuje z innymi formatami.

Re: Wmm nie moge zapisać filmu..

11 Lip 2011, 20:38

własciwie mam kolejny problem :/ chcialem zapisac to wideo inaczej niz wczesniej(opcje najlepsze dla mojego komputera zalecane) bo jakosc byla tragicnza...Ale co nie ustawie to plik zamiast sie zapisywać szacuje czas az do nieskonczonosci O_O Przed chwila mialem pozostalo minut:11234 O_O.Czy ktos mogłby pomoc?
Wyślij odpowiedź