Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
11 Lip 2011, 20:00
Problem jest duży ponieważ nie moge zapisać pliku filmowego ktory robiłem okolo 12 tygodni O_O.Wczesniej robilem fimy bez problemowo o to komunikat:
Program WMM nie może zapisać filmu w określonej lokalizacji. Sprawdz czy określone pliki źródłowe są wciąż dostępne, czy miejsce zapisywania filmu jest wciąż dostępne oraz czy jest wystarczająca ilość miejsca. Następnie spróbuj ponownie." Wszystko wydaje sie być w porządku miejsce jest z plikami nic nie robilem...Podczas zamykania jednak wyskoczyl jakis blad dotyczacy chyba kodeka zauwazylem tylko cc+ czy cos takiego. Moze ktos pomoc? Tylko prosze o cenne porady bo nie chce robic nic od nowa zmieniac programu ani nic z tych rzeczy poswiecilem duzo czasu.
11 Lip 2011, 20:15
hmm post jest kompletnie nieaktualny
wszedlem w Narzedzia/opce/zaawansowane i byl odznaczony jeden kodek nie wiadomo czemu i to chyba pomoglo.Chociaz plik jest w bardzo slabej jakosci ale poprobuje z innymi formatami.
11 Lip 2011, 20:38
własciwie mam kolejny problem
chcialem zapisac to wideo inaczej niz wczesniej(opcje najlepsze dla mojego komputera zalecane) bo jakosc byla tragicnza...Ale co nie ustawie to plik zamiast sie zapisywać szacuje czas az do nieskonczonosci O_O Przed chwila mialem pozostalo minut:11234 O_O.Czy ktos mogłby pomoc?