Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
31 Sie 2012, 17:42
,,Partycja rozruchowa nie może być prawidłowo odczytana". Ehh... ; /
31 Sie 2012, 17:57
A w awaryjnym??
31 Sie 2012, 18:01
Dobra.. Poddaje się... ; )
Klawiatura nie działa przy wybieraniu Normalny/Awaryjny. Zrobię poprostu formata bo to za długo trwa...
Kombinowanie, kombinowaniem a pc coraz gorzej działa.
Dziękuję za tracenie czasu na mnie i szanuję waszą Pomoc.
31 Sie 2012, 20:07
Zeref96 napisał(a):Dobra.. Poddaje się... ; )
Klawiatura nie działa przy wybieraniu Normalny/Awaryjny. Zrobię poprostu formata bo to za długo trwa...
Kombinowanie, kombinowaniem a pc coraz gorzej działa.
Dziękuję za tracenie czasu na mnie i szanuję waszą Pomoc.
Klawiatura bezprzewodowa?
31 Sie 2012, 20:39
Klawiatura bezprzewodowa?
Klawiatura jest Microsoftu, wejście USB =]
Jeśli ktoś może, bym prosił o kontakt na GG iż lepiej mi się piszę oraz nie nabijam postów tymi odpowiedziami.
42337306. Bo za dużo tego jak dla mnie.
Ostatnio edytowany przez
Zeref96, 31 Sie 2012, 20:45, edytowano w sumie 1 raz
31 Sie 2012, 20:44
Włącz w BIOS-ie obsługę klawiatury na USB.
01 Wrz 2012, 01:32
Więc tak... Uruchomiłem ,,Tryb awaryjny z obsługą sieci"
Pobrałem ComboFix i wystąpił ten sam błąd co wcześniej.. Do tego teraz zauważyłem dziwny napis włączając PC...
Błąd wczytywanie rozruchu Boot.ini C\:Windows... czy jakoś tak ; ] Komputer gorzej muli po tych akcjach niż przed, teraz nawet anime nie mogę spokojnie obejrzeć, gdyż mam lagi nawet w google chrome.
Co teraz mam uczynić?
01 Wrz 2012, 11:37
Zeref96 napisał(a):Błąd wczytywanie rozruchu Boot.ini C\:Windows... czy jakoś tak
http://support.microsoft.com/kb/330184/pl
02 Wrz 2012, 00:50
Zrobiłem to po swojemu robiąc formata, Chciałbym wam podziękować, że traciliście dla mnie czas. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz ekipę Instalek : )
Ostatnio edytowany przez
Zeref96 02 Wrz 2012, 13:32, edytowano w sumie 3 razy
02 Wrz 2012, 12:45
Zeref96 napisał(a):Zrobiłem to po swojemu robiąc formata, Chciałbym wam podziękować, że traciliście dla mnie czas. Pozdrawiam całą ekipe instalek, a przedewszystkim Mateuszowi oraz Bajbusowi który mi pomagał na GG : )
To kapitulacja, ale cóż Twoja decyzja
. Pozdrawiam.
24 Wrz 2012, 15:00
wystarczyłby format, na pewno jest z tym mniej roboty niż z czymkolwiek innym, pewnie masz wirusa, a jak nie mialeś antyvira, badz nie był on na tyle skuteczny by sie obrnić, nic już nie zrobisz, możesz odinstalować zbedne porgramy i tyle
24 Wrz 2012, 19:04
Leszy napisał(a):wystarczyłby format, na pewno jest z tym mniej roboty niż z czymkolwiek innym, pewnie masz wirusa, a jak nie mialeś antyvira, badz nie był on na tyle skuteczny by sie obrnić, nic już nie zrobisz, możesz odinstalować zbedne porgramy i tyle
Bzdura. Jak widać nie masz pojęcia o czym mówisz
.