Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.

Regulamin forum

1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.
Wyślij odpowiedź

Re: Wolny internet i nie ladujacy się youtube

16 Maj 2012, 17:33

daje log po wykonaniu skryptu
http://www.wklej.eu/index.php?id=3f3c296d3f

16 Maj 2012, 17:37

a moze to tez wina ze mam windows 7 wersja 64 bity ?

16 Maj 2012, 18:28

Zrobiłem zgodnie z zaleceniami wykonalem skrypt przeczycilem CCleanerem a MAM nic nie znalazl , problem mam z zainastalowaniem SP1, ponieważ wymaga on 8gb miejsca na dysku a tak sie sklada ze dysk C u mnie ma ma tylko 3 gb, reszta dyskow ma ponad 50 gb - czy da sie to jakos zmienic by instalowalo sie to inaczej?
Nadal mam te same problemy, youtube nie laduje filmikow tylko co chwile musze zatrzymywac film badz muzyke by sie cos naladowalo. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Kiedys nie mialem w ogol problemow takiego typu.

17 Maj 2012, 16:24

To Internet Mobilny?

18 Maj 2012, 09:19

Nie mobilny, Sieć Lan taka osiedlowa

18 Maj 2012, 12:51

Sprawdź, czy problem występuje w innych przeglądarkach.

18 Maj 2012, 15:39

sprawdzałem googlechroma też, podobne wrażenia.

28 Maj 2012, 21:34

rozumiem że nie da sie mi pomoc z tym problemem?

29 Maj 2012, 17:48

Zmień DNS`y na:

8.8.8.8
8.8.4.4

Lub:

208.67.222.222
208.67.220.220
Wyślij odpowiedź