TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Hej, ostatnio próbowałem zwiększyć miejsce na dysku C przez program Partition Magic 8.0... chciałem zwiększyć miejsce ok. 500MB i chciałem wziasc te miejsce z dysku E(partycji) i program wszystko wykonał wiec się zrestartował komputer potem ponownie(tak jest zawsze) i patrze a tu nie mam dysku E! zrestartowałem parę razy komputer i odzyskałem partycje E ale całkiem czysta:( co zrobić? próbowałem test disk ale nie pomogło znaczy chyba nie umiem się nim obsługiwać tak dobrze... proszę pomóżcie
Nie wiem jak o jest napewno wszystkie dane nie zostały wymazane coś da sie uratowac tylko trzeba popróbowac programy niektóre odzyskają dane z Twojego dysku
Powodzenia
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.