UA:
UA:
Nie byłoby problemu gdybyś użył opcji "szukaj" na tym forum. Już drugi raz popełniasz ten sam błąd.Yoo! napisał(a):chciałbym poruszyć temat, bezsensownego odpowiadania na czyjeś posty, otóż, rozwalają mnie takie osoby, które zamiast wyjasnić co jest grane, wklejają adres googli, lub innych przeglądarek, ostatnio pisałem jakiś post o grze, to jeden mi odpisał, żebym troche pomyślał, skoro nie umiem czegoś zrobić to pisze na forum, bo po to ono jest, no ale coż, ludzie myślcie co piszecie, darujcie sobie texty, "pomyśl troche" , "poszukaj na w w w google pl", itd. bo chyba ludzie nie piszą o swoich problemach po to, żeby ktoś napisał rusz głową, takie jest moje zdanie na ten temat, pozdro4all
UA:
Napisałem jedynie abyś zaznajomił się z opcją szukaj - to nie jest takie trudne!Yoo! napisał(a):Daxrider, no kolejny się znalazł, kolego ty nigdy nie miałeś zadnego problemu, z kompem, nie pisałeś na tym forum, daj sobie spokój
UA:
Dałem jedynie wskazówkę Yoo!, nie obrażałem go w żaden sposób - jedynie wskazałem co ma robić, aby ułatwić sobie życie na forach dyskusyjnychdeamon napisał(a):I na stępny temat w którym jest kłotnia jak chcecie się pokłucić to albo na pw albo na GG.
UA:
UA:
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]