TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

www.google.pl

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

www.google.pl

Postprzez Yoo! » 09 Wrz 2005, 21:36

PostUA:

chciałbym poruszyć temat, bezsensownego odpowiadania na czyjeś posty, otóż, rozwalają mnie takie osoby, które zamiast wyjasnić co jest grane, wklejają adres googli, lub innych przeglądarek, ostatnio pisałem jakiś post o grze, to jeden mi odpisał, żebym troche pomyślał, skoro nie umiem czegoś zrobić to pisze na forum, bo po to ono jest, no ale coż, ludzie myślcie co piszecie, darujcie sobie texty, "pomyśl troche" , "poszukaj na w w w google pl", itd. bo chyba ludzie nie piszą o swoich problemach po to, żeby ktoś napisał rusz głową, takie jest moje zdanie na ten temat, pozdro4all :D
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez haker303 » 09 Wrz 2005, 22:38

PostUA:

zgadzam się, jestem zajerestrowany na paru innych forach i tam często na czyjest pytania widze posty w styulu: 1."Google pajacu" 2."A byłeś na goglach" 3."www.google.pl"
itd
Szkoła To MediaMarkt - Powinni Tego Zabronić
Awatar użytkownika
haker303
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Gru 2004, 12:13

Re: www.google.pl

Postprzez daxrider » 09 Wrz 2005, 23:15

PostUA:

Yoo! napisał(a):chciałbym poruszyć temat, bezsensownego odpowiadania na czyjeś posty, otóż, rozwalają mnie takie osoby, które zamiast wyjasnić co jest grane, wklejają adres googli, lub innych przeglądarek, ostatnio pisałem jakiś post o grze, to jeden mi odpisał, żebym troche pomyślał, skoro nie umiem czegoś zrobić to pisze na forum, bo po to ono jest, no ale coż, ludzie myślcie co piszecie, darujcie sobie texty, "pomyśl troche" , "poszukaj na w w w google pl", itd. bo chyba ludzie nie piszą o swoich problemach po to, żeby ktoś napisał rusz głową, takie jest moje zdanie na ten temat, pozdro4all :D
Nie byłoby problemu gdybyś użył opcji "szukaj" na tym forum. Już drugi raz popełniasz ten sam błąd.
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez Yoo! » 10 Wrz 2005, 07:58

PostUA:

Daxrider, no kolejny się znalazł, kolego ty nigdy nie miałeś zadnego problemu, z kompem, nie pisałeś na tym forum, daj sobie spokój :twisted:
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez daxrider » 10 Wrz 2005, 08:23

PostUA:

Yoo! napisał(a):Daxrider, no kolejny się znalazł, kolego ty nigdy nie miałeś zadnego problemu, z kompem, nie pisałeś na tym forum, daj sobie spokój :twisted:
Napisałem jedynie abyś zaznajomił się z opcją szukaj - to nie jest takie trudne! :mrgreen: Na innych, większych forach jest to wręcz konieczność, np. na forum KVR Audio.
daxrider
Postujący
Postujący

Postprzez deamon » 10 Wrz 2005, 08:40

PostUA:

I na stępny temat w którym jest kłotnia jak chcecie się pokłucić to albo na pw albo na GG.
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez daxrider » 10 Wrz 2005, 09:43

PostUA:

deamon napisał(a):I na stępny temat w którym jest kłotnia jak chcecie się pokłucić to albo na pw albo na GG.
Dałem jedynie wskazówkę Yoo!, nie obrażałem go w żaden sposób - jedynie wskazałem co ma robić, aby ułatwić sobie życie na forach dyskusyjnych :mrgreen:
daxrider
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 10 Wrz 2005, 14:34

PostUA:

Co innego problemy ze sprzętem, które można zgłaszać na forum, bo przecież po to zostało założone, a co innego problemy z szukaniem jakiegoś spolszczenia lub programu. Czasami są to tak głupie i bezmyślne posty, że wręcz śmieszne. Zanim użytkownik zapyta się o link z szukanym programem, niech najpierw sprawdzi na Googlach lub tutaj na miejscu (www.instalki.pl). Gdy nie znajdzie tego, czego szuka, niech zgłosi problem na forum. To samo dotyczy powtarzających się postów z problemami. Zanim się o coś zapytasz - sprawdź, poszukaj! Jest wiele postów jeden pod drugim z tym samym problemem! I nie jest to obowiązek czytania wszystkich tematów, gdyż zajęłoby to bardzo dużo czasu, ale chociaż sprawdźcie kilka z pierwszych, niedawno założonych tematów! I wtedy już nie będziecie musieli czytać odpowiedzi w stylu: www.google.pl , "...sprawdź w poprzednich tematach..." czy "...to już było..." . I wszycy by byli zadowoleni. Naprawdę, nie demonstrujcie publicznie swojej głupoty.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez SKJ » 10 Wrz 2005, 22:40

PostUA:

Ja polecam wszystko.tk
Strona pare dni w sieci...
SKJ
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Sie 2005, 01:12

Postprzez Hpest » 23 Wrz 2005, 21:15

PostUA:

Hmm wiesz w sumie masz po czesci racje gdyz osoba króra odpowiada:
:arrow: poszukaj na google
:arrow: rusz głowa
:arrow: http://www.google.pl
ITP. te własnie osoby maja rózne kozysci z takich własnie odpowiedzi:
Kozysc nr1 ze strony odpowiadajacej,
:arrow: satysfakcja tego ze ci odpowiedział(nie liczy sie to ze napisał tylko "poszukaj na http://www.google.pl".
Kozysc nr2 ze strony odpowiadajacej,
:arrow: Zwiakszona Liczba Postów na swoim Koncie(po co sie męczyc , jak mozna napisac "www.google.pl" . Nie rozumie takich osób
Kazde forum ma na celu wzajemna:
:arrow: pomoc w sprawach zwiazanych z problemem-klopotem osoby piszacej topic.
Kazdy z nas piszac Nowy temat ma na celu dowiedzenie sie chociasz czegos na zadany przez nia problem.Dlatego odpowiedz: "poszukaj sobie" jest dla mnie nieuzasadniana. Zainteresowałem sie tematem gdyz na poczatku Pisałem własna odpowiedz po własnej odpowiedzi(gdyz nie wiedzialem iz mozna edytowac zapisane juz odp.) wiec w jakims stopniu takie rzeczy tez nalezy omawiac.

pozdrawiam*Hpest 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Yoo! » 24 Wrz 2005, 09:00

PostUA:

dzięki Hpest, przynajmniej jeden mnie poparł :wink:
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez kuba88 » 24 Wrz 2005, 17:05

PostUA:

ja bym napisal tak:

nudne jest pisanie nastej osobie o czyms co pisales wczoraj komus innemu, i faktopcja szukaj przyda sie jak najbardziej

z drugiej strony nie bylo by forum jak kazdy by pisal poszukaj sobie!!!

a google to wedlug mnie podstawa i ja jak cos szukam to zerkne na google i jak nie moge czegos znalesc to prosze o rade was kolegow z forum :D:D:D
Awatar użytkownika
kuba88
Postujący
Postujący

Dołączenie: 05 Wrz 2005, 13:03

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]