Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Wybór drukarki laserowej

15 Cze 2013, 13:00

Mam problem z wyborem drukarki, tzn ważne aby to było urządzenie wielofunkcyjne czyli skaner i drukarka. Obecnie mam samsung, który się popsuł. Nie chce zbyt dużo wydawać pieniędzy .. Tak coś w granicach 400-600zł.. Co byście polecili?

Interesuje mnie wylącznie laserowa + czarny kolor. Książek nie drukuje, bardziej pojedyncze dokumenty ale dośc często :).

PS. Jeszcze bardzo istotne, by toner ( zamienniki ) były tanie do zakupu :)

Re: Wybór drukarki laserowej

12 Sty 2015, 12:43

Ja polecę drukarkę Samsung Xpress SL-M2022 około 200-270 zł w zależności od sklepu. Mam, nie narzekam :)

jak chcesz kupić przez Internet to polecam sklep funtech.pl. Bardzo szybka i sprawna wysyłka, dobrze zapakowana - jak chcesz więcej opinii to możesz poczytać tutaj:

[link został usunięty]

26 Kwi 2015, 15:03

Ja jestem za zamiennikami. Sama korzystam już od lat i jestem zadowolona. Kupują tylko na Profibiuro.pl . Mają bardzo dobre jakościowow zamienniki i tanie. Nie bardzo widzę róznice, pomiędzy oryginałem a zamiennikim.

15 Maj 2015, 10:24

Ja mam Hp drukarka i laser w jednym. Jestem zadowolona. Zamienniki są w normalnych cenach.

29 Lip 2016, 20:51

Zgadzam się, laserówka z HP powinna być całkiem niezła. Trochę mniej natomiast zgadzam się w kwestii zamienników - uważam, że lepiej kupować oryginalne tonery i poszukać sklepu, który będzie miał takie rzeczy tanio [link został usunięty]

28 Wrz 2016, 22:49

Poszukajcie sobie czegoś z Epson wybór drukarek jest dość duży więc zarówno w niżej cenie jak i wyższej można coś znaleźć, ale skupcie się, żeby kupiony sprzęt był zasilany tuszami przez system ITS czyli samodzielne dopełnianie tuszu przez użytkownika, a to dlatego, że macie nie tylko zwrot części kwoty za zakup takich drukarek, ale również zapas tuszu na 2 lata, same tusze też są bardzo tanie i dużo wydajniejsze niż tonery.

24 Lis 2016, 23:11

dobrze się sprawdzają wielofunkcyjne Canony.
Samsungów nie polecam, zawsze jakieś problemy z oprogramowaniem
HP też niezłe
Wyślij odpowiedź