Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.

Regulamin forum

1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.
Wyślij odpowiedź

Re: Wykryto RIGHT MEDIA

18 Paź 2011, 22:49

screen http://img23.otofotki.pl/cv587_screen.JPG.html

18 Paź 2011, 22:59

po tych wszytskich manewrach nie było programu sound max zrobiłem przywracanie systemu i cyba jestemy znow w tym samym miejscu :oops: :(

19 Paź 2011, 15:23

Do jakiej daty Go przywróciłeś?

19 Paź 2011, 15:35

do niedzieli :( , program sound max jest z powrotem, zrobiłem skan malawarebytes i nic nie znalazł. adobe bez zmian nie moge zainstalowac. bede wdzieczny za pomoc

20 Paź 2011, 18:13

Błąd nadal taki sam? Sprawdź, czy błąd występuje podczas instalacji w trybie awaryjnym.

20 Paź 2011, 21:48

komunikat :arrow: eksplorator windows nie działa w trybie awaryjnym :(

20 Paź 2011, 22:19

Więc może rozejrzymy się za zastępnikiem?

23 Paź 2011, 12:36

przeinstalowałem Windows installer i wtedy mogłem zainstalować najnowszy Adobe Reader :D . mam tylko pytanie czy zmiany jakie dokonywałem wcześniej po zrobieniu przywracania systemu zostały w programie czy wszystko się skasowało :?: ?

23 Paź 2011, 13:25

Jezeli przywracales system to wczesniejszych konfiguracji to tak to co miales zrobione przed przywroceniem systemu sie skasowalo

27 Paź 2011, 20:03

to co teraz zrobic aby przywrocic zmiany jakie maiem dokonane wczesniej :?: :?:

27 Paź 2011, 20:07

Wejdz w tryb awaryjny i wybierz obcje ostatnia znana dobra konfiguracja
Wyślij odpowiedź