TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wylacza sie gra i monitor

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Wylacza sie gra i monitor

Postprzez fugas761 » 21 Mar 2007, 13:46

PostUA:

Otóż nie wiem co sie dzieje gdyz jesli uruchamiam jakakolwiek gre to pochodzi chwile i wylacza sie jak i gra i monitor . Nie wiem co mam zrobic ?
Awatar użytkownika
fugas761
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Paź 2006, 21:54

Postprzez jonny » 21 Mar 2007, 14:11

PostUA:

Zobacz czy karta graf. jest chłodzona , może wiatrak padł i po przegrzaniu się wyłącza zupełnie i dlatego monitor też.
Możesz jeszcze wyjąć grafe ze slotu i włożyć , może coś nie "styka"
Jak nie pomoże zresetuj bios , być może tam jakiś błąd siedzi.
A może stery zainstaluj ponownie i directX.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez fugas761 » 21 Mar 2007, 14:30

PostUA:

Ale ja mam zainstalowane NFS Carbon i Call of Duty 2 i rozne minigierki a one dzialaja poprawnie tak samo dzialo sie przy Half live 2
Awatar użytkownika
fugas761
Postujący
Postujący

Postprzez destyny » 24 Mar 2007, 02:11

PostUA:

fugas761 napisał(a):Ale ja mam zainstalowane NFS Carbon i Call of Duty 2 i rozne minigierki a one dzialaja poprawnie tak samo dzialo sie przy Half live 2

Minigierki nie maja taki wymagań jak caron czy inne tego typu gry , widać komp nie daje rady bo cos mu dolega. A moje pytanie jest takie czy wylacza sie caly komp czy tylko grafika i monitor ? Czy moze po odpaleniu gry restartuje sie komputer , moze to nie jest grafika tylko PROCESOR w biosie jest chyba takie ustawienie ze jak procesor osciągnie daną temperature to komp zostanie wylaczony albo zrestartowany ma to zapobiec spaleniu procka .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Pochwały: 12

Re: Wylacza sie gra i monitor

Postprzez jonny » 24 Mar 2007, 10:24

PostUA:

fugas761 napisał(a): jesli uruchamiam jakakolwiek gre to pochodzi chwile i wylacza sie jak i gra i monitor

A teraz piszesz że Carbon i CoD śmigają poprawnie .
Jaśli jedna gra nie chodzi , to wina gry. Przeinstaluj .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16

Postprzez LucaS » 24 Mar 2007, 13:18

PostUA:

u mnie sie kiedys takie cos dzialo jak mialem jedną partycje :D przez przypadek jak robilem pierwszego formata w zyciu, zrobilem dwie partycje, i gry zaczely działac :D

jak masz jedna partycje to zrob dwie :]
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez fugas761 » 24 Mar 2007, 15:26

PostUA:

Dysk mam podzielonyna dwie patrycje, temp.komoutera to 45-59`, wylacza sie monitor ,a komputer musze resetowac
Awatar użytkownika
fugas761
Postujący
Postujący

Postprzez destyny » 24 Mar 2007, 15:47

PostUA:

fugas761 napisał(a):Dysk mam podzielonyna dwie patrycje, temp.komoutera to 45-59`, wylacza sie monitor ,a komputer musze resetowac

ALe tylko przy tej jednej grze ? Bo juz nie wiem.... Jak tylko przy tej jednej grze to weź ja przeinstaluj :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Pochwały: 12

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]