Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
08 Maj 2011, 23:24
Sorki że się wetnę tak ni z tego, ni z owego. Potrzebuję pomocy kogoś, kto się trochę bardziej zna na komputerach ode mnie.
Dla was to pewnie banał, ale ja nie wiem co zrobić, żeby przy logowaniu do poczty i po wpisaniu pierwszej litery loginu nie wyskakiwał mi od razu cały login.
//Temat wydzielony
08 Maj 2011, 23:33
Witaj motor... chyba pierwsza przeczytałam Twój post, ale ja chyba niestety nie jestem najbardziej odpowiednią osobą do udzielania wskazówek. Jedno co mi się nasuwa na myśl to to, że prawdopodobnie za jest odpowiedzialne samouzupełnianie. Gdzieś to trzeba w ustawieniach wyłączyć, ale chyba byłoby lepiej, gdybyś utworzy osobny wątek, wtedy więcej osób by to przeczytało, bo ja to tylko dlatego przeczytałam, bo czekam na dalsze wskazówki od Matiego - on leczy teraz mojego kompa! Pozdrawiam-Basia
Ostatnio edytowany przez
mateo8898 09 Maj 2011, 21:12, edytowano w sumie 2 razy
Powód: Poprawa pisowni
08 Maj 2011, 23:57
Przepraszam, ale widziałem, że Matti tu jest, a z tego co zauważyłem on jest dobry w te klocki.
09 Maj 2011, 00:04
on jest baardzo dobry, ale już chyba poszedł spać, późno już. Ja też już idę, jutro może dokończę jeśli jeszcze coś mi poradzi zrobić, a komputerek już śmiga!!! Dobranoc!
09 Maj 2011, 15:05
Nie jestem pewnien, czy o to Ci chodzi, ale chyba masz na myśli to
http://support.microsoft.com/kb/237553/pl.
09 Maj 2011, 18:47
Chodziło mi nie o historię wyszukiwania, tylko o logowanie do poczty przez Google Chrome albo Internet Explorer. Żeby wpisując pierwszą literę loginu nie wyskakiwał od razu cały login.
Ale dzięki za chęci, nie będę Ci już więcej zawracał gitary.
09 Maj 2011, 19:34
Aby wyłączyć funkcję autouzupełniania w polu adresu w Eksploratorze Windows i w programie Internet Explorer:
1. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, wskaż polecenie Panel sterowania, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe.
2. Kliknij kartę Zawartość, kliknij przycisk Autouzupełnianie, a następnie kliknij pole wyboru Adresy sieci Web, aby je wyczyścić.
3. Kliknij przycisk OK, a następnie ponownie kliknij przycisk OK.
09 Maj 2011, 20:29
Sam bym za 2 tygodnie do tego nie doszedł
Wielkie dzięki i pozdo