Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

youtube, filmiki

15 Lut 2010, 08:36

witam.
Jakoś 3 dni temu dodałem filmik na youtube i nie ma go.
Tzn w wyszukiwarce nie da się go znaleźć :/
wpisuje nazwe i daje nawet aby pokazywalo od daty dodania to są jakies filmiki ktore 2 dni temu dodane były ale mojego nie ma.
pozdrawiam.

Re: youtube, filmiki

15 Lut 2010, 13:59

Może naruszyłeś prawa autorskie i nawet o tym nie wiesz ;) Być może film został usunięty. Napisz do administracji z zapytaniem co się stało z twoim filmikiem, a napewno udzielą ci odpowiedzi.

15 Lut 2010, 14:49

aha.. tyle ze ja od początku nie moge go znaleźć. nawet wtedy gdy go dodałem...
ale pokazuje ze ktos w niego wchodzil
np. koledze wysylam link do niego to wchodzi normalnie..
i wyswietleń jest ponad 40 czyli ktos kogo nie znam napewno wchodzi..

15 Lut 2010, 15:21

Próbowałeś z innej przeglądarki, niekoniecznie Mozilla :?:

15 Lut 2010, 16:14

tak. rowniez nie wyszukuje :/
moze musze odczekac jakis okres aby dalo sie wyszukac?

15 Lut 2010, 16:24

Przeczytaj jeszcze raz regulamin, pewnie jest tam opisane ile trzeba czekać. Przeglądając internet zauważyłem, że wiele osób miało ten problem. W większości przypadków wystarczyło poczekać. Myślę, że tydzień wystarczy, dopiero później można podejmować inne kroki.

15 Lut 2010, 16:47

jeszcze jedno pytanie.
czy jak dodam filmik skmpresowany , np. win rarem na youtuba to bedzie normalnie dzialać? z tą samą jakością?
bo mam niecałe 2gb 8 minutowego filmu do dodania i przy ponad połowie error mi wyskakuje :(..
Wyślij odpowiedź