Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

zadanie domowe bardzo trudne ! :(

27 Mar 2006, 17:44

Mam zadanie domowe jak konstrułuje bombe domowej roboty

Spoko tylko ktura nie robi BoOM!!!!
tylko w ten sposub że by miała dym lub iskry.

prosze o pomoc ! i co bende potzebował ?? pomocy !!

PLZ :D :lol:

27 Mar 2006, 18:06

saletra z cukrem wybuchowa mieszanka iskrzy i dymi
:wink:

27 Mar 2006, 18:35

Dzienki tyłek mi uratowałeś :D

28 Mar 2006, 17:10

Oo jesli chodzi o pirotechnike to jestem pionierem , jesli chcesz cos co robi dym to wystarczy to co napisał viprex . Ale jesli chcesz cos wysadzic to proponuje miedzianokit : kclo3 + nafta w stosunku 9:1. Dobrą mieszanką jest tez kclo3 + C + S . Jesli chcesz zrobic zapalnik to weź żarówke i zbij szkoło ( ale nie narusz wolframu) przylutuj kable to gwintu . Kup przełącznik ( ok 80 gr) , prądnice ( moze byc ze starego telefonu, albo kup w sklepie elektronicznym ) i kup kondensator o duzej pojemnosci. Daj osobie która sie zna na tym , aby Ci to zlutowała. Bombą za 30 zł ( bez zapalnika ) mozna bez problemu wywalic samochód:D

Powyższy tekst ma charakter tylko i wyłącznie edukacyjny:)

28 Mar 2006, 20:09

Nie chce wysadzać samochodó tylko sie pobawić i szkołe nastraszyć już mam plan gdzie zamontowac ale żeby nie zrobiło ze szkoły dziury tylko żeby się pobawili znajdz to w szkole może jak mnie dorwą to pujde do ciupy lub kara pieniężna :D

Dajcie plan waszej szkoły to zkitram wam boombe w takim miejscu co nieznajdą :D

ŻARCIK :D BUAHAHAHAHAHA :622:
tylko niebrać tego na poważnie :P

28 Mar 2006, 21:57

Daj sobie spokuj...

Ostatnio po saletrze nie moglismy szkolenej toalety dowietrzyc, cały korytarz w dymie. Kamery na korytarzach :P ale nikt tego nie przewidział :twisted:
Puzniej ci beda przklejac ze chciałes potruc całą szkołe itd. Ogolnie nie miła sprawa :razz:

28 Mar 2006, 22:09

piłeczki pingpongowe tez sie fajnie dymia :P

Re: zadanie domowe bardzo trudne ! :(

29 Mar 2006, 14:42

Kamelo napisał(a):Mam zadanie domowe jak konstrułuje bombe domowej roboty

Spoko tylko ktura nie robi BoOM!!!!
tylko w ten sposub że by miała dym lub iskry.

prosze o pomoc ! i co bende potzebował ?? pomocy !!

PLZ :D :lol:

To teraz w szkolach daja takie zadania domowe ? :shock:
Kurde niedlugo to zaczna zadawac jak poderznac komus gardlo zeby nie uronic ani kropli krwi :D

29 Mar 2006, 14:58

Jak nie chcesz dymic to zrób jakąs mieszanke która tylko bedzie iskrzyc . Pozatym koledzy pisząc powyzej ze mogą cie posądzic ze chciałes potruc ludzi w skzole mają racje , dym saletry jest bardzo szkodliwy , a jesli jeszcze przesadzisz z iloscią to mozesz calą szkołe zadymic i naprawde komus sie moze cos stac , najlepiej próbuj materiały na otwartej przestrzeni , jeszcze lepiej jak skonstruujesz zapalnik radiowy.
Wyślij odpowiedź