Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Re: Zakopower - Udomowieni

11 Cze 2011, 14:34

Zainstaluj sobie xp sciagniesz sobie audacity zrobisz tak jak ci wczesniej napisalem i bedziesz mial instrumental tej piosenki bo z tego co piszesz to w zyciu nie zdazysz do srody a to jest jedyne i najlepsze rozwiazanie :)

11 Cze 2011, 19:40

Niestety nie mam płyty XP. A może ty to zrobisz na swoim i prześlesz jako załącznik do e-maila?

11 Cze 2011, 20:05

Ok postaram sie jak zrobie to podesle ci na maila ale dopiero po weekendzie :)

11 Cze 2011, 20:12

Ja też mogę dopiero po weekendzie :( .

11 Cze 2011, 23:21

Kominekl w takim razie zostawiam ta robote dla ciebie tylko zrob jak napisalem wczesniej bo inaczej wyjdzie lipa :) Ps. Ta sesje powturz ze cztery razy tylko zrob to juz z nowo nagranym dzwiekiem za kazdym razem nowy dzwiek a stary usuwasz i po czwartym powturzeniu wychodzi czysty instrumental bez zadnych slow zycze milej zabawy w robieniu tego instrumentala pozdrawiam :)

12 Cze 2011, 11:14

Po pierwszej obróbce wyszło karaoke o słabej jakości, ale ujdzie (jedynie chór słychać -> pewnie z powodu natężenia dźwięku) -> [strona nie jest już dostępna]. Po kolejnych obróbkach jest szansa na powstanie "czystego karaoke". Z kolejnymi powtórzeniami mi zejdzie (chwilowo brak czasu). Może bajbus dokończy, jak znajdzie chwilkę. A tak przy okazji, jako doświadczony użytkownik, to może bajbus wie, dlaczego po pierwszej obróbce nie mam już możliwości rozdzielenia ścieżki stereo.

12 Cze 2011, 12:59

Wrzuc teraz te karaoke w audacity i powtorz tak samo jak z oryinalem czyli wycisz solo i nagraj i tak powtorz jeszcze 3 razy i bedzie git :)

12 Cze 2011, 18:31

Jak??? Daj mi obraz płyty do Windows XP lub Vista z BOOTOWANIEM! bo nie chcę się bawić w dyskietki, wtedy zainstaluję Windows i już, ale to tylko komplikuje, jednak warto próbować.

12 Cze 2011, 19:04

To jest instrukcja dla kominkl' a co ma jeszcze zrobic zeby wyszedl idealny instrumental tej piosenki dla ciebie TheNeverhood100

12 Cze 2011, 19:18

Audacity sobie nie radzi z dalszą poprawką.

12 Cze 2011, 19:45

A co sie dzieje opisz dokladnie bo to musi pojsc nie mozliwe ze nie mozna dalej nic zrobic

12 Cze 2011, 19:48

Teoretycznie powinno się robić karaoke dokładnie tak jak jest tutaj -> http://audacity.sourceforge.net/help/fa ... ove-vocals. Już przy 2 punkcie następuje niemożność jego wykonania.

12 Cze 2011, 19:56

Jezeli masz juz raz zrobiony to zapomialem dodac ze musisz zapisac otrzymany instrumental jako mp3 i dopiero znow wrzucic do audacity i powtorzyc ta sama opcje z wycisz solo itd moj blad ale teraz jak tak zrobisz to juz pojdzie wszystko ok :)

12 Cze 2011, 22:33

Już to zrobiłem dawno i nadal brak efektów.

12 Cze 2011, 23:11

Kurcze to nie wiem dlaczego ja zawsze tak robie jak potrzebuje jakiegos instrumentala i caly czas sie udaje ale moze poprostu ta piosenka jest nagrana w przejsciach stereofonicznych nie wiem tego bo nie sluchalem i jezeli jest tak nagrana to nie mecz sie bo nie ma sensu jedyne wyjscie to jeszcze mozna by bylo zrobic to na fl studio ale wtedy trzeba by bylo na to duzo wiecej czasu a koledze jest to potrzebne na srode wiec nawet jak bym siedzial po 24/h to do srody nie dalbym rady tego zrobic wiec musimy zasmucic kolege robilismy co w naszej mocy ale sie nie udalo przykro bardzo :( chyba ze kolega kominekl ma jeszcze jakis pomysl :) bo dla mnie audacity byl najlepszym rozwiazaniem pozdrawiam
Wyślij odpowiedź