Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
20 Wrz 2008, 11:22
Witam wszystkich
Poszukuje programu który zapamięta stan sesji ostatniego pulpitu, Chodzi mi aby za każdym razem właczania komputera nie uruchamiać tych samych programów, tylko odtworzyć stan ostatniej sesji
Słyszałem o programie Launchy, używał go ktoś kiedyś?
20 Wrz 2008, 13:57
Launch to rozbudowany pasek szybkiego uruchamiania,dosyc fajna sprawa,ale dzieki niemu nie uruchomisz jednoczesnie wszystkich ostatnio uzywanych programow.
swoja droga to watpie zeby cos takiego bylo,bo po co w koncu wbudowana w Windows lista ostatnio uzywanych programow?
20 Wrz 2008, 14:12
Masz racje
Ale ja swoje pytanie zprecyzuje
Muszę uruchomić do codziennej pracy z logami od 2 do 6 notatników, sporo się przy tym schodzi jak każdy jest w innym folderze, do tego dwie przeglądarki i inne
20 Wrz 2008, 15:04
Może utwórz skryty w START ----> WSZYSTKIE PROGRAMY---> AUTOSTART
jeżeli Ci o to chodzi
20 Wrz 2008, 15:25
Podsunąłeś mi pomysł, można było by zapewne utworzyć skrypt i w nim napisać aby uruchamiał wyznaczone aplikacje i notatniki, tylko że ja takowych pisać nie umiem
Mógł by ktoś pomóc w napisaniu?
20 Wrz 2008, 15:35
Pliki wsadowe bat albo program W NP c++
20 Wrz 2008, 16:32
Mam już program do robienia plików *.Bat ale nie można napisać skryptu który uruchamniał by notatniki ;P
20 Wrz 2008, 17:06
Dawno nie programowałem w C++, ale mogę spróbować
właśnie odkurzam swojego deva i coś wystukam
Zainstaluj sobie
dev-c++ to dam Ci kod źródłowy a ty go sobie wypełnisz i skompilujesz
biorę się do pracy
ps. I jak możesz to podaj nazwę tego programu o którym mówiłeś
20 Wrz 2008, 17:10
Jest to batch creator 3.0, programów z tej serii jest dość sporo więc mozesz powybierać
Jeśli możesz to od razu skompiluj mi go
20 Wrz 2008, 22:20
A może styknie hibernacja lub wstrzymanie systemu ?
21 Wrz 2008, 06:27
jedno i drugie działa, jedynie połączenie szerokopasmowe po hibernacji musze uruchamiać ręcznie, ale jednak nie o takie coś mi chodzi