Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Zapomniałem hasła

20 Mar 2016, 09:59

Witam, Mam problem z moim notebookiem ( Lenovo ideapad S210 Touch ), problem tkwi w tym że ustawiłem sobie hasło żeby nikt z innych domowników nie miał dostępu do niego.. i go długo nie używałem i z tym czasem zapomniałem także hasła i wpisywałem różne .. ale w końcu mi się zablokował .. I kazali mi wejść na stronę account.live.com wszedłem na nią.. ale niestety .. na konto Microsoft też nie mam dostępu :( i teraz mam go zablokowanego i nie mam jak odblokować .. sprawdzałem na YouTube czy jest opcja obejścia tego hasła .. Jest .. Ale trzeba wkładać płytę .. a Akurat ten sprzęt nawet nie posiada wejścia na płyty .. I pytanie jest Czy ktoś miał taki sam problem i jak go rozwiązał :(??? Proszę o szybką odpowiedź !

Re: Zapomniałem Hasła.

21 Mar 2016, 13:37

Offline Windows Password & Registry Editor - musisz zrobić bootowalnego pendrive'a i z niego uruchomić ten program. Na YouTube masz tutoriale co i jak dokładnie trzeba zrobić.

21 Mar 2016, 19:19

Takie programy nie za bardzo działają. Próbowałem kiedyś, wypalałem płytę, ale się nie dało.

21 Mar 2016, 19:58

To, że tobie coś nie działa, to nie znaczy, że wszystkim. Mnie już ten program pomógł kilka razy, tzn. u siebie korzystałem z niego może z jeden raz, ale ratowałem systemy przed reinstalacją u wielu znajomych.
Wyślij odpowiedź