TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zapory ogniowe

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Zapory ogniowe

Postprzez dbig » 03 Wrz 2005, 18:19

PostUA:

Witam
Chciałem się dowiedzieć coś na temat firewali czyli tzw. zapor ogniowych jakie są dobre ostatnio stosowałem Zone Alarm dosyć popularny jednak nie wiem czy nie ma lepszych programów.
W kompie działy mi sie ostatnio dziwne rzeczy tzn. kursor sam się przesuwał po ekranie, okna się same otwierały i zmieniały rozmiary, zamykały mi sie programy które otworzyłem, zdarzało się to raz na jakiś czas.
Komputer skanowałem mks on-line ten jednak wykrył tylko trojana i go wyrzucił ale objaw dalej został, skanowałem avast antywirusem i nortonem nic nie wykryły te programy, a komputer zachowywał się tak jakby mi dosłownie ktoś w nim "szperał":(
dbig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Wrz 2005, 18:11
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez dawidek14l » 04 Wrz 2005, 10:05

PostUA:

Kerio Professional najlepszy... polecam
Instalki.pl rządzi... ;)
dawidek14l
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Sie 2005, 15:35
Miejscowość: chyba czempiń

Postprzez dbig » 04 Wrz 2005, 11:10

PostUA:

Czy można pobrać polską wersje Kerio Proffesional to w ogóle jest bezpłatne, prosty w obsłudze chociaż skąd mozna go pobrać, lepszy jest od Zone Alarm??
dbig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Wrz 2005, 18:11
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez zebra » 04 Wrz 2005, 21:36

PostUA:

No nie wiem, czy Kerio jest na pewno lepszy. Ja bym polecała Zone Alarm, z którego korzystałam. Teraz Avast ma wbudowaną zaporę ogniową, więc nie korzystam z firewalla :wink: .
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]