Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

zawieszanie sie ws.xp

18 Mar 2009, 21:23

Cześć. Mam taki problem co pare munut bez zadnego powodu aktywność procesora wzrasta do 100%. System zaczyna sie tnąć i zawieszac. Gdy praca procesora wraca do normy system sie odwiesza. Czy ktoś wie jak to rozwiązać? Bo na kompie nie da sie normalnie pracować.

Re: zawieszanie sie ws.xp

18 Mar 2009, 21:28

Przeskanuj kompa ComboFix-em i daj loga na forum w dziale Bezpieczeństwo, jest tam kilku specjalistów, na pewno ktoś coś wymyśli ;)

18 Mar 2009, 21:38

ok dzieki

18 Mar 2009, 21:53

nie moge tego combofiksa pobrac i czemu mam loga mam umieszczac w dziale bezpieczenstwo?

18 Mar 2009, 22:24

Zobacz jaki proces powoduje takie wykorzystanie procesora (zakładka Procesy w Menadżerze zadań). Jaki masz problem z pobraniem Combofixa? Dlaczego log? Dowiesz się czy to nie przez jakiś syf.

18 Mar 2009, 22:54

Menadżer zadań nic nie wskazuje. Z probraniem Combofixa taki ze po wcisnieciu pobierz nic sie nie pobiera ale doszedlem do tego ze to wina przegladarki IE. Pobralem go za pomoca innej przegladarki i wykonalem skanowanie. Jak to sprawdzic czy to syf?

19 Mar 2009, 00:19

Wklej do działu Bezpieczeństwo w nowym temacie log który został wygenerowany (C:\Combofix.txt) na http://www.wklej.eu, w poście podasz tylko link

19 Mar 2009, 00:56

zrobiłem juz tak
Wyślij odpowiedź