Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
27 Mar 2006, 10:26
czy nie moż na ustawic zegarka na forum zeby wskazywał faktyczny czas !!!!
a nie sie wolnił 2 godziny. mimo wszystko zegarek to praktyczny bajer.
mysle ze bedzie to z korzyscia dla wszystkich!!
pozdrawiam i czekam n a odpowiedz ADMINA
hejah
27 Mar 2006, 18:21
daj spokoj z tymi czasami i tak dzis nie moglem sie dobudzic.
Może kiedyś przestawia, a co ci to przeszkadza bo ja nawet nie wiem gdzie jest zegar
28 Mar 2006, 12:22
1 godzine
28 Mar 2006, 21:29
Mirahz 2 godziny albo nie umiem liczyc!!
w sumie to humanista jestem ale taka elementarna czynnosc jak liczenie opanowałem w stopniu wystarczajacym zeby policzyc do 10 !!!
a co sie tyczy postu proktora wydaje mi sie ze jak juz jest forum to mozna zadbac juz o taka rzecz jak zegar> takie jest moje zdanie nie wszyscy musza sie z nim zgadzac!!
Ostatnio edytowany przez
Chief, 28 Mar 2006, 22:43, edytowano w sumie 1 raz
28 Mar 2006, 21:55
a co sie tyczy postu proktora wydaje mi sie ze jak juz jest forum to mozna zadbac juz o taka rzecz jak zegar> takie jest moje zdanie nie wszyscy musza sie z nim zgadzac!!
No oczywiscie, zgadzam sie. Tylko, że ja tego nie zauważam i o to mi chodziło.

czynnosc jak czytanie opanowałem w stopniu wystarczajacym zeby policzyc do 10
humanisci.......................................[*]
28 Mar 2006, 22:16
w ustawieniach wybiera się strefę czasową. Sprawdźcie czy macie dobrą strefę wybraną, podejrzewam że jeżeli macie złe godziny to wybranie złej strefy czasowej jest tego jedynym powodem.
28 Mar 2006, 22:41
sorry miałe czas ustawiony na londyn i dlatego 2 godziny mi wyskoczyły!!
jedyne co moge dac na swoja obronne to to ze sie spieszyłem podczas rejestracji i wybrałem tak strefe czasu
mimo wszystko mozna poprawic czas
pozdrawiam
28 Mar 2006, 22:56
wlasciwie ja nigdy nie widziałem na tym forum jeszcze zadnych godzin ;d nie zwracam na to uwagi <lol2>
29 Mar 2006, 01:44
Chief napisał(a):czy nie moż na ustawic zegarka na forum zeby wskazywał faktyczny czas !!!!
a nie sie wolnił 2 godziny. mimo wszystko zegarek to praktyczny bajer.
mysle ze bedzie to z korzyscia dla wszystkich!!
pozdrawiam i czekam n a odpowiedz ADMINA
hejah
Zmień sobie czas w profilu na (GMT + 2:00 hours) Kaliningrad , Poł. Afryka
29 Mar 2006, 03:17
w sumie tez sposób!!!!!
ale ja poruszam problem moze mało istotny ( moze nawet to dla niektórych nie jest problem ).
ale mi sie rzucił w oczy to napisałem zreszta poto jest ten dział w postach
29 Mar 2006, 13:15
Nie ma problemu
31 Mar 2006, 22:25
przestawiłem zegarek o godzine do przodu !! czyli +1 wzgledem londynu. i czas dalej mi sie nie zgadza moze robie cos złe. naprawde niewiem ale zegarek dalej nie chodzi jak powinien. moze bładze jezeli tak prosze mnie naprowadzić!!
01 Kwi 2006, 08:36
Chief ustaw sobie czas tak jak napisal
Gorexoon i bedziesz mial dobrze
Górexoon napisał(a):Zmień sobie czas w profilu na (GMT + 2:00 hours) Kaliningrad , Poł. Afryka

pozd Niunka
01 Kwi 2006, 11:14
ja bym jednak wolał zeby czas biegł po bozemu !!! a nie mam ustawiac na kalingrad czy afryka zachodnia.
admin napisał nie ma problemu wiec pokornie czekam na odpowiedz
01 Kwi 2006, 16:21
Chief napisał(a):ja bym jednak wolał zeby czas biegł po bozemu !!! a nie mam ustawiac na kalingrad czy afryka zachodnia.
admin napisał nie ma problemu wiec pokornie czekam na odpowiedz
Chief ale tak po bozemu to nie bedziesz mial nigdy jezeli ustawisz czas Londynski,tam jest godzina do tylu dla nas.tzn my mamy teraz 16:20 a w londynie jest 15:20