Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Zegar

19 Lut 2008, 18:06

Witam!!!
Mam problem odnośnie do zegara . Ostatnio miałem wgrywany system i zegar dobrze chodził do niedzieli . Ale kiedy włańczam w poniedziałek pokazuje mi się czas wyłączenia komputera . Proszę was o pomoc. Będę wdzięczny .

19 Lut 2008, 19:18

może masz jakiegos wira... przeskanuj np. avastem a jak problem nadal będzie daj logi ekspertą na forum.

19 Lut 2008, 19:22

Nie ustawiles w jakims programie czasu wylaczenia komputera,albo w zaplanowanych zadaniach ?

20 Lut 2008, 14:19

Myślę że to może być problem z baterią z BIOSa . Przeskanowałem kompa i nic nie mam wira . Eee ile może tak kosztować bateria BIOSa

20 Lut 2008, 14:31

Bateria od Biosa jest tania cena jej wynosi ok.2-3 zł zależy od sklepu jak będziesz wyciągał baterie to uważaj żeby ci nie wyskoczyła i wtedy nie uderzyła w płytę główną i jej nie uszkodziła

20 Lut 2008, 20:17

Jak by bateryjka poszła pa pa to komp by ci nie ruszył.
Daj log z Hijack This to oblukamy co tam masz co mogłoby to powodować.
Bo tak to będziemy się zgadywać jak niemy ze ślepą wróżką :D

20 Lut 2008, 20:25

buzu napisał(a):Jak by bateryjka poszła pa pa to komp by ci nie ruszył.
Daj log z Hijack This to oblukamy co tam masz co mogłoby to powodować.
Bo tak to będziemy się zgadywać jak niemy ze ślepą wróżką :D

Ale jak mi poszła bateria to tylko ustawienia biosa, się restartowały i zegarek ciągle się przestawiał ale komputer chodził dalej.
Więc dla czego miałby nie ruszyć mu komputer? mi komputer chodził normalnie oprócz ty minusów co napisałem.

21 Lut 2008, 00:54

jak bateryjka jest na wyczerpaniu to są takie jaja z zapamiętywaniem godziny... miałem to samo... tak jak dawid mówił 3zł dużo nie jest a może pomoze

pozdrawiam
Wyślij odpowiedź