Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
19 Lut 2008, 18:06
Witam!!!
Mam problem odnośnie do zegara . Ostatnio miałem wgrywany system i zegar dobrze chodził do niedzieli . Ale kiedy włańczam w poniedziałek pokazuje mi się czas wyłączenia komputera . Proszę was o pomoc. Będę wdzięczny .
19 Lut 2008, 19:18
może masz jakiegos wira... przeskanuj np. avastem a jak problem nadal będzie daj logi ekspertą na forum.
19 Lut 2008, 19:22
Nie ustawiles w jakims programie czasu wylaczenia komputera,albo w zaplanowanych zadaniach ?
20 Lut 2008, 14:19
Myślę że to może być problem z baterią z BIOSa . Przeskanowałem kompa i nic nie mam wira . Eee ile może tak kosztować bateria BIOSa
20 Lut 2008, 14:31
Bateria od Biosa jest tania cena jej wynosi ok.2-3 zł zależy od sklepu jak będziesz wyciągał baterie to uważaj żeby ci nie wyskoczyła i wtedy nie uderzyła w płytę główną i jej nie uszkodziła
20 Lut 2008, 20:17
Jak by bateryjka poszła pa pa to komp by ci nie ruszył.
Daj log z Hijack This to oblukamy co tam masz co mogłoby to powodować.
Bo tak to będziemy się zgadywać jak niemy ze ślepą wróżką
20 Lut 2008, 20:25
buzu napisał(a):Jak by bateryjka poszła pa pa to komp by ci nie ruszył.
Daj log z Hijack This to oblukamy co tam masz co mogłoby to powodować.
Bo tak to będziemy się zgadywać jak niemy ze ślepą wróżką
Ale jak mi poszła bateria to tylko ustawienia biosa, się restartowały i zegarek ciągle się przestawiał ale komputer chodził dalej.
Więc dla czego miałby nie ruszyć mu komputer? mi komputer chodził normalnie oprócz ty minusów co napisałem.
21 Lut 2008, 00:54
jak bateryjka jest na wyczerpaniu to są takie jaja z zapamiętywaniem godziny... miałem to samo... tak jak dawid mówił 3zł dużo nie jest a może pomoze
pozdrawiam