Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Zlot instalek

18 Lip 2008, 13:23

W przyszłym roku będzie kolejna juz rocznica naszego wspaniałego forum - 5 lat już jest z nami. Z tej okazji przydał by się jakiś zlot forumowiczów dla uczczenia tej okazji. Jeśli byłby organizowany chętnie bym się na nim pojawił zresztą jak większość z nas. Zależne byłoby tylko to od tego gdzie Admini nasi by go umiejscowili. Co wy na to?

18 Lip 2008, 13:29

No mam nadzieje, że w nastepne wakacje coś się odbędzie (ew. czerwiec). Tak żeby ciepło było. O miejsce pewnie będzie pelno sporów, bo każdy będzie chciał blisko swojej miejscowości. Sam bym wpadł z chęcią i poznał co niektórych osobiście :)

18 Lip 2008, 13:34

5 lat to już poważny jubileusz ;) Spotkanie na pewno by się przydało, a miejsce to już inna sprawa, nie wszystkim można dogodzić. Najsprawiedliwiej gdzieś w Centrum, hehe. Jak już się wypowiadacie to piszcie skąd jesteście, bo nie każdy ma tę informację podaną. [Południe]. I miejmy nadzieję, że coś z tego będzie :)

18 Lip 2008, 14:06

ma być ma być ;D Rozmawiałem juz na ten temat kiedyś z Mirahzem ;-)
Niestety jubileusz instalki.pl przypada w zime;D

18 Lip 2008, 14:11

Fajnie by było gdyby zrobić zlot na wakacje.

Ja mieszkam w woj. lubelskim. Może zlot zrobić w Warszawie albo Lublinie ?

18 Lip 2008, 14:19

Jeśli chodzi o lokalzację to ja pochodzę z wchodniego mazowsza z okolic Siedlec

18 Lip 2008, 17:33

O taki zlot by się przydał ;-) mnie byście od razu poznali rozmiary pudziana :D

18 Lip 2008, 19:13

Ale wiecie, że siedziba adminów to woj.lubuskie i nie wyobrażam sobie, żeby przenieśli organizację takiego zlotu po za macierzyste granice województwa :D, wtedy miałbym jakieś 30km na zlot :)

A tak na poważnie to podoba mi się pomysł LucaSa o spotkaniu nad morzem wypiło by się coś i takie tam :)

18 Lip 2008, 19:37

Holy Łódz zróbmy to w Łodzi xD (Bo ja tu mieszkam :P)
nie no dobra morze fajny pomysł a może pod namioty? lol :lol:
zrobimy ankiete :) może największe miasta Polski czy coś w tym stylu i sie wybierze :D?

18 Lip 2008, 19:50

Ja myśle że dla wszyskich najlepsza była by środkowa Polska czyli Warszawa, Łódź

18 Lip 2008, 20:03

Może nie najlepsza ale na pewno najsprawiedliwsza ;) Choć wydaje mi się, że zlot (jeżeli będzie) to w siedzibie firmy - Żagań.

18 Lip 2008, 20:10

Ale wtedy to było by utrudnione dla innych z drugiej strony Polski( w tym mnie) ;))

18 Lip 2008, 20:49

Najlepiej zrobić zlot w krakowie popularne miasto a ja mieszkam 100Km od krakowa więc bym przyjechał ogólnie w krakowie było by fajnie ;-)

18 Lip 2008, 20:56

Fajnie tylko dla kogo, dla ciebei moze tak ale nie dla innych mieszkających za drugiej stronie Polski

18 Lip 2008, 21:00

A nie mówiłem, że będą spory o miejscówe... jak dla mnie tylko zaśmiecamy temat takimi zyczeniami. Możemy sobie tak gadać w SB ale ludzie, nie w temacie, tak waznym :) Poczekajmy na rumuna albo Mirahza, aż któryś z nich odpisze czy takie coś w ogole planują a jak tak to jak to miałoby wyglądać. Na pewno chętnych by było na taki zlocik. Na pewno admini nie zostaną obojętni, bo jak Mirahz kiedys odpisał kukaszr'owi (cyt. kukaszr'a: "Rozumiem, że na 5 urodziny robimy imprezkę") w temacie o 4 urodzinach instalek:
mirahz napisał(a):Chyba jakos po 5, zeby bylo cieplo Cos bedziemy myslec
Wyślij odpowiedź