Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
09 Sty 2007, 20:19
Mam taki problem. Mam film (Tokio Drift) jest on nie po polsku i jest w nim także niepolski tekst pod spodem. Ja mam dwa pliki polski tekst i dubbing i niewiem jak to zobić żeby zamienić, albo żeby tamte usunąć i wsadzić te polskie. licze że wszyscy mnie zrozumieli i ktoś umie mi pomóc.
09 Sty 2007, 20:30
czyli masz napisy na czarnym tle tak? ja mam taki problem tylko ze napisy są wklejone w obraz i nic sie nei da zrobić
09 Sty 2007, 20:46
One są dobre tylko że chcem zmienić na polskie musimy zaczekać napewno ktoś wie jak rozwiązać mój problem
09 Sty 2007, 21:16
Napisz po polsku o co chodzi to moze wtedy ktos Ci pomoze a nie jakis belkot.
09 Sty 2007, 21:29
[strona nie jest już dostępna]
09 Sty 2007, 21:29
chcem zmienić tekst w filmie bo tamten co jest to jest niepopolsku. I jak mam to zrobić bo mam ściągnięty plik tekstowy do tego filmu i niewiem jak to zrobić żeby napisy były po polsku. O to samo mi chodzi z dubbingiem
LucaS napisał(a):http://napisy.org/Szukaj.php?s=Fast%20and%20the%20Furious:%20Tokyo%20Drift,%20The
No tak ale gdzie mam wrzucić ten plik z tekstem i z dubbingiem?
09 Sty 2007, 21:43
Jakiego playera uzywasz?
Jezeli napisy sa zintegrowane z filmem to ich nie wylaczysz.
Jest wtyczka do SubEditPlayer ktora pozwal wybrac lektora jak sa dwie scieszki dzwiekowe,problem w tym ze nie pamietam jak sie nazywa
09 Sty 2007, 21:52
Mam Windows Media Player 10, Winampa i All playera, a jeśli w filmie niema tekstu(ale ja już z neta ściągnełem napisy do filmu) to jak mam zrobić żeby były w filmie np. w ALL Playerze jak mam to zrobić??
09 Sty 2007, 22:04
W allplayerze wlaczysz napisy,kliknij na przycisk txt pod napisem mode i wskazac playerowi gdzie sa,czy to jest az tak skomplikowane w programie,ktory jest po polsku?
10 Sty 2007, 15:02
A jak mam dodać polski dubbing do filmu bo też sobie ściągnołem??
10 Sty 2007, 15:28
dean99 napisał(a):A jak mam dodać polski dubbing do filmu bo też sobie ściągnołem??
Nie dodasz , ale zawsze mozesz sie pobawic i sprobowac,tylko nawet nie zaczynaj pytac jak to zrobic.
Masz program i kombinuj
https://www.instalki.pl/programy/downlo ... ments.html
10 Sty 2007, 16:03
Może i bym ściągnął ten program ale jest troche przyduży. Ale wielkie dzięki