TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Tylko to co piszesz to widac jak forum traktuje userów ale wracając do tematu wydaje mi sie ze lepiej zeby admin przestawil dla wszystkich a nie kilka tysiecy osob samemu
Macie zegarki w Windowsie ja tak z*ebałm zegarek na forum że mam 8 rano teraz xD
ale mam zegarek własciwie 2 na pasku bocznym i u dołu w lewym dolnym rogu więc nie wiem po co o czas tyle chałasu
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Na innych forach komputerowych czas jest dostosowywany i jakoś dla administracji nie było wielkim problemem, aby to zmnienić. Czy naprawdę jest to tak skomplikowane, że aż niewykonalne
Luuuudzie czy wy myślicie czasami? Co za problem samemu sobie w profilu przestawić godzinę jeśli wam to tak bardzo przeszkadza? Ja sobie przestawiłem i godzina się zgadza.
Ludzie.... z igły robicie WIDŁY tak prawda przestawienie czasu w profilu trwa jakieś 10-15sekund więc po co tyle krzyku nikomu to nie przeszkadzało wcześniej,tylko teraz niedawno powstał taki temat i nagle wielkie YOŁ! i zaczyna wam to przeszkadzać pozdro..