UA:
UA:
UA:
UA:
kamuflasz napisał(a):Ja myślę tak, żeby otrzymane ostrzeżenia były anulowane np. po miesiącu bycia grzecznym . W stosunku 1 ostrzeżenie = 1 miesiąc, 2 ostrzeżenia = 2 miesiące itd. .
UA:
Mac napisał(a):Ostrzeżenia musza zostać. Pochwały też mogą ale zakaz proszenia o nie. Jeszcze można rozważyć temat przyznawania pochwał tylko przez modów i adminów. Może być albo tak jak jest teraz może zostać, mnie to jakoś nie rusza.
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
manius23 napisał(a):Ostrzezenia zostawic i zmiejszyc ich ilosc do np.5 a potem ban na np. 1 miesiac a pochwaly zlikwidowac bo tylko nabijanie glupich i bezsensownych nic nie wnoszacych do forum postow jest przez to, ewentualnie jak ktos juz wspomnial niech tylko modzi i admini je przyznaja.
UA:
kamuflasz napisał(a):Spam - autor tematu zostal zbanowany. za odp Nie Lut 17, 2008 10:09 am ksysumen
Spam - autor tematu zostal zbanowany. za odp Nie Lut 17, 2008 10:13 am ksysumen
to raczej nie są pochwały z mojej listy, z których jestem dumny
UA:
UA:
niunka napisał(a):Jest dobrze,ostrzezenia musza byc i nie powinny byc usuwane .
Usuwanie ostrzezen za plusy nie jest regula tylko wyjatkiem.kamuflasz napisał(a):Spam - autor tematu zostal zbanowany. za odp Nie Lut 17, 2008 10:09 am ksysumen
Spam - autor tematu zostal zbanowany. za odp Nie Lut 17, 2008 10:13 am ksysumen
to raczej nie są pochwały z mojej listy, z których jestem dumny
Juz ich nie masz.
Jak ktos jeszcze chetny pisac na pw.
Temat ten byl juz kiedys poruszany co do zmian.
Co do wprowadzenia + i - , to wiekszosc tu na forum byla zgodna http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... +ostrzezen , teraz nagle kilku osoba sie nie podoba i kolejna propozycja zmian.
Jest jak jest i moze tak zostac nigdy nie beda wszyscy zgodni i zadowoleni.
Spam na forum zawsze byl i bedzie nie jest to wina + jest to ina userow.
Nie wiem nie pisze,prosciej sie ie da,ale nie wszyscy to rozumieja ,wiec sie im tlumaczy upomina,ostrzega (-) albo zrozumieja , albo porzegnaja sie z forum.
Jezeli ktos uwaza ze dostal niepotrzrbne plusa to prosze to zglaszac.
EOT
.
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]