Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Zmienianie nr IP!

21 Lip 2007, 09:58

Poszukuję programu do zmieniania IP ale nie chodzi mi o HIDE IP bo on tylko maskuje IP a ja musze je zmienić!

21 Lip 2007, 10:18

Nie ma programu Który ci zmienie IP Hide Ip dobry ale musisz oproznic cookies i bedzie dzialac :D

O uzyles Opcje Szukaj ??

21 Lip 2007, 10:21

dobra dzięki ale jeszcze jedno pytanie bo nie chce zakłaać nowego tematu:
jak można namierzyć komputer po nr IP (kiedyś to robiłem ale teraz już zapomniałem)?

21 Lip 2007, 10:24

Czytales Regulamin nie mozna takich informacji udzielac pytaj sie na gg lub pw ja juz z tym skonczylem :P

nie wiesz jak zrobic z tym Hide Ip ??

21 Lip 2007, 10:28

powiem wam że można zmienić IP nawet w windows tylko trzeba wiedzieć jak ;)

21 Lip 2007, 10:30

napiszesz na PW jak?

21 Lip 2007, 10:30

Ja wiem jak bo zmienialem :D ale jak by dostawca sie skapl to kara 5000zl :D

wiec nie chcem znowu :D

zmieniasz w ustawieniach sieciowych wpisujesz poprostu inne wszsytko brame ip itd :D

moge napisac jak chcesz na PW

21 Lip 2007, 10:33

możesz napisać! :wink:

21 Lip 2007, 11:01

lepiej tak nie próbuj

21 Lip 2007, 11:05

No wlasnie Robisz to na wlasna odpowiedzialnosc ! takie rzeczy na PW a nei na forum

21 Lip 2007, 11:30

VampirLord napisał(a):Ja wiem jak bo zmienialem :D ale jak by dostawca sie skapl to kara 5000zl :D

wiec nie chcem znowu :D

zmieniasz w ustawieniach sieciowych wpisujesz poprostu inne wszsytko brame ip itd :D

moge napisac jak chcesz na PW

Ale bzdury wypisujecie .

forumowicz711

Jeśli posiadasz stałe łącze ze Stałym IP to jakakolwiak zamiana w ustawieniach TCP/IP które dostałes od operatora sieci uniemożliwi Ci dostęp do internetu ,a już zwłaszcza zmiana adresu bramy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Brama_sieciowa

VampirLord

Piszesz że powpisywałeś inne dane w protokół TCP/IP i działał Ci internet , skoro tak to nie były to przypadkowe dane tylko podszyłes się pod kogoś (inny komputer w sieci ). Nie wnikam skąd miałeś te informacje (łącznie z MAC-iem sieciówki ) . To jest nielegalne i grozi zerwaniem umowy (oby tylko) .
Nie udzielaj nikomu hakerskich porad bo przyniesie mu to więcej złego niż dobrego .

IP można zamaskować , ale i tak nie da sie tego zrobić do końca skutecznie . forumowicz711 po co Ci to ? Twój operator i tak zawsze wie kto i co robi w sieci . Komputery w sieci lokalnej są najczęściej rozpoznawane poprzez adres karty sieciowej (MAC)

21 Lip 2007, 14:21

jak bym tego nie wiedzial :P podpielem sie pod ip Kuzynka :P bo go nie bylo

Informacje sa latwo dostempne :D dostawca jest z deczka ciemnawy :D

a jak widzisz do dzis mam neta :P w regulaminie pisze co moge miec za takie figle :P

mozna skutecznie by np nie czekac w kolejce np w Rapidshare :D

kiedys umialem teraz nie musze bo nie ciagne z Rapida :D

21 Lip 2007, 14:54

@jonny my pisaliśmy mu że to na jego odpowiedzialność

22 Lip 2007, 11:16

He he fajny sposób na zmianę ip .To zwykła kradzież.Jedyny sposób to maskowanie.Można tak zamaskować swój ip przez rózne proxy (np.100),że komuś kto by chciał dojść prawdziwego ip odechce się :D
A co do sprawdzania ip to =>> https://www.instalki.pl/programy/downlo ... tInfo.html

22 Lip 2007, 11:36

po co Microsoft udostępnił taką opcję ??skoro jest nie legalna ??
Wyślij odpowiedź